Horta2021 Hollola | Aluelippu perjantaina 14.5.2021

Alue: Hollola
Alue/paikka:
Kategoria: Tapahtumat
Päivämäärä: Perjantai 14 touko 2021

Luonnosta kerättävien villiyrttien maailmaan uppoudutaan ensimmäistä kertaa kansainvälisenä Horta2021 Hollola -tapahtumana Lahden seudulla Messilässä. Perjantain alueliput sekä maistajaisliput ostat ennakkoon edullisemmin täältä.

HUOM! Koronatilanteesta johtuen lipunmyynti on toistaiseksi keskeytetty. Lipun ostaneisiin tullaan ottamaan yhteyttä sähköpostitse.

Ennakkolippuja on rajoitettu määrä.

Aluelippu vaihdetaan portilla rannekkeeseen, joka oikeuttaa kulkemaan alueella ja tutustumaan näyttelyosastostoihin, kuuntelemaan luentoja alueen ruuduilta, osallistumaan puolen tunnin välein pidettäviin villiyrttikävelyihin luonnossa sekä ostamaan maistajaiskuponkeja. Aluelippu (joka ei oikeuta luentoihin ja niiden jälkeisiin keskusteluihin osallistumista) maksaa ennakossa 10€ ja portilla 15€, jos lippuja on vielä mahdollista tarjota.

Huom! Lippuja myydään vierailulle pandemiarajoitusten vuoksi vain jompana kumpana päivänä.

Eläkeläiset, opiskelijat ja 12-18 vuotiaat saavat etuna portilla yhden maistajaiskupongin kaikissa lippukategorioissa todistaessaan ikänsä ja opiskelupaikkansa. Alle 12 vuotiaat lapset pääsevät ilmaiseksi huoltajansa seurassa.

MAISTAJAISLIPUT
Voit ostaa 3 kpl kuponkeja 10 € hintaisena maistajaispakettina. Saat kupongeilla yrittäjien, järjestäjien ja opiskelijoiden valmistamia ainutlaatuisia hortaherkkuja eri osastoilla kuponkia vastaan. Yksi maistajainen, jonka voit valita vapaasti kulloinkin tarjolla olevista herkuista, on kooltaan noin kolmasosa keitto/salaattiannoksesta tai puolikas jälkiruoka-annoksesta, jokin yrttijuoma, smoothie, sämpylä plus dippi, tms.

Liput ovat kahden värisiä: punaisia, jotka on käytettävä klo 10-14 välillä ja sinisiä, jotka on käytettävä klo 14-18 välillä. Klikkaa ensin varsinainen aluelippu ostoskoriisi niin pääset valitsemaan haluamasi maistajaisliput. Maistajaislippuja on ennakkomyynnissä yksi 3:n setti/asiakas.

Tapahtumapaikka:
Messilä, Messiläntie 308, Hollola

Varaus- ja peruutusehdot:
Maksettuasi varauksen saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, joka toimii pääsylippunasi tapahtumaan. Voit näyttää vahvistuksen joko mobiililaitteesi näytöltä tai tulostaa sen. Vahvistusta vastaan saat portilla aluerannekkeen, joka on pidettävä esillä koko tapahtuman ajan. Myös valitsemasi maistajaisliput saat portilta. Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin. Esteen sattuessa ostetun lipun saa luovuttaa eteenpäin toiselle käyttäjälle tai voit vähentää etäosallistumislipusta (arvo 20€) myöhemmin annettavalla ohjeistuksella tai käyttää sen kesällä Lahden hortapuiston yrttikävely/maistajaisen maksuna.

Covid-19 erityistilanteet:
Mikäli viranomaiset rajoittavat tapahtuman ajankohtana yleisötilaisuuksien osallistujamääriä tai arvioit riskin osallistua suureksi itsellesi tai olet oireinen, hankitun aluelipun ja maistajaislipun voi vaihtaa etäosallistumislipuksi tai käyttää myöhemmin kesän aikana Lahden hortapuiston villiyrttikävelyn/maistajaisten maksuna (niiden kalenteri julkaistaan hortapuisto.fi -sivuilla). Rahoja ei palauteta tässä tapauksessa, koska tilanne on järjestäjän kannalta force majeure -tilanne.

Aika/Päivämäärä

Päivämäärä Aika Alue/paikka
14 Touko
Perjantai 14 touko 2021 10:00 - 18:00  

Yhteystiedot

Osoite
Messiläntie 308
Postinumero
15980
Postiosoite
Hollola

Asiakaspalvelu

Mikäli tarvitset apua varauksesi kanssa, otathan yhteyttä:

0207 281 760
helpdesk@lahtiregion.fi

Visit Lahti
Matkailuneuvonta

Matkailuneuvontamme sijaitsee Lahti-Pisteessä, Lahden Palvelutorilla, Kauppakeskus Trion 2. kerroksessa.

Aleksanterinkatu 18, Lahti
info@lahtiregion.fi
puh. 0207 281 760

Build: 14.4.2021 11:03:12, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Event, Action: showdetails