Messilän Kartano

Osoite: Messiläntie 308, 15980 Messilä Näytä kartta

Osoite: Messiläntie 308, 15980 Messilä

Hollolassa sijaitseva Messilä on satoja vuosia vanha tila- ja kartanoalue, jossa henkii edelleen entisaikojen tunnelma. Eteläisen Suomen suosituin hiihtokeskus, á la carte-, Markkina- ja Bistro-ravintolat, toimivat kokoustilat ja upea ympäröivä luonto muodostavat tänä päivänä monipuolisen kokonaisuuden.

 

Messilän alueella on kokoustiloja 50-150 hengelle eri tyylisissä tiloissa, kartanosaleista Markkinaravintolaan.

Hiihtosesongin aikaan lämmintä tunnelmaa tarjoilee Messilän Bistro, jonka monipuolisella ruokalistalla on jokaiselle jotain, valikoimassa muun muassa tuhdit pizzat ja hampurilaiset sekä makoisat voileivät. Messilän sydämessä á la carte ruokaa puolestaan tarjoilee Kartanoravintola.

Hotellimajoituksen lisäksi Messilässä voi majoittua hirsimökeissä, aittamökeissä tai Ylöstalo-huvilalla. Perinteiset hotellihuoneet ovat vaivaton ja viihtyisä keino majoittua lähellä kaikkia Messilän palveluita. Runsas aamiaispöytä on katettuna Kartanoravintolassa. Hotellivierailla on lisämaksusta käytössään kaksi saunaa, joita voi varata myös yksityiskäyttöön. Saunojen yhteydestä löytyy myös tunnelmallinen takkahuone.

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
+358 (0)3 860 11
Sähköposti

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 597 metriä
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 1,3 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Mökit

Mopitupa

Etäisyys: 2,3 km
Pyöröhirsimökki Vesijärven rannalla, Lahdesta 12 km luoteeseen.
Build: 14.4.2021 11:03:12, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails