Template

Artist Leena Jääskeläinen

Osoite: Lahden Ankkuri, 15140 Lahti Näytä kartta

Osoite: Lahden Ankkuri, 15140 Lahti

Olen taiteilija Leena Jääskeläinen. Siirrän ilon sävyjä tauluihini joista sinä voit nauttia kodissasi. Taiteilijakoti sijaitsee Ankkurissa ja on avoinna sopimuksen mukaan.

 

Taulujen aiheet syntyvät Italian tunnelmista jotka huokuvat romantiikkaa, kauneutta ja historiaa. Elämän kauneus synnyttää yhdessä mielikuvien kanssa leikitteleviä ja syvällisiä tauluja. Taulujeni aiheet mm. Oodi Italialle, Leikittelevä, Elämän suuret tunteet, Pehmeää puuteria, Elämän Shakki.

Taiteeni on vuosien aikana vahvasti saanut surrealistisia piirteitä ja olen iloinen siitä että oma tyylini on löytynyt, että moni katsoja jo tunnistaa tauluni nähdessään ne maailmalla.

Tällä hetkellä minulla ei ole erillistä ateljeeta vaan työskentelen kotonani Lahdessa. Taulujani on esillä vaihtuvissa näyttelyissä joista infoan sivuillani.
Jos kiinnostuit jostakin taulusta tai tahtoisit teettää minulla uniikin teoksen itsellesi niin ole yhteydessä minuun.

Näytä lisää

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 1,5 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 8,4 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 9,2 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 21.10.2020 12:39:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails