Template

Kaapinlähteen Kievari

Osoite: Savontie 715, 15230 Lahti Näytä kartta

Osoite: Savontie 715, 15230 Lahti

Talonpoikaishenkisesti sisustettu kahvila, ravintola ja tilausravintola Vanhan Heinolantien varrella.

Kaapinlähteen Kievari tarjoaa tunnelmalliset puitteet erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Pihapiiriin kuuluu hirsinen päärakennus, sauna (10 hlöä), savusauna ja aitat. Juhlat ja kokoukset onnistuvat vaivatta erikokoisille ryhmille. Aitoissa on mahdollisuus yöpymiseen. Toiseen aittaan mahtuu majoittumaan 2 henkilöä ja toiseen puolestaan 10 henkilöä.

Kaapinlähteen kievarilla on myös 15 ratsua, jotka ovat Arkiomaalla. Hevosilla on mahdollista ratsastaa sekä ulkokentällä että maastossa.

Näytä lisää

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Hostellit ja erikoiskohteet

Capitano | AVANO OY

Etäisyys: 8,9 km
Capitanon moderni huoneisto sijaitsee 5. kerroksessa Lahden Ruoriniemen alueella, vain 50 metrin päässä Vesijärveltä. Huoneistoon kuuluu täysin varusteltu keittiö, sauna ja parveke järvinäköalalla, yksi makuuhuone.
Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 9,9 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Villa Taivaanranta

Etäisyys: 2,2 km
Huvila sijaitsee aurinkoisella tontilla Kivijärven rannan tuntumassa. Taivaanrannassa lomailet arjen yläpuolella korkeasti varustellussa huvilassa. Majoituspaikat 8+2 hengelle, 95 m².
Build: 26.5.2020 16:55:36, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails