Template

Pippon Karting-rata | Lahden FK-kerho

Osoite: Lakkilantie 193, 15150 Lahti Näytä kartta

Osoite: Lakkilantie 193, 15150 Lahti

Pippon FK-radalla järjestetään yritysajotilaisuuksia huhtikuusta lokakuuhun. Tapahtumat toteutetaan Lahden FK -kerhon karting-autolla. Tilaisuus on kilpailunomainen tapahtuma, jossa ajetaan harjoitukset, aika-ajot ja alkuerät 6-8 hengen ryhmissä ja lopuksi finaali.

Pippon karting-rata sijaitsee Lahdessa vain 10 minuutin päässä keskustasta.

Jos ryhmäkoko on 5-7 henkilöä, kisa ajetaan yhdessä ryhmässä, jos 8-14 henkilöä, kisa ajetaan kahdessa ryhmässä tai 15-20 henkilöä, kisa ajetaan kolmessa ryhmässä.

Tapahtuma soveltuu niin kokeneelle kuin kokemattomallekin kuljettajalle. Ennen tapahtumaa annamme aina kuljettajakoulutuksen noin 15 min. Ajoaikaa jokaiselle kuljettajalle tulee vähintään 30 min.

Näytä lisää

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 3,9 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Messiläntupa | Jarvin Oy

Etäisyys: 10,1 km
Mukavat Messilän rinnemökit tarjoavat hauskaa majoitusta ja tekemistä koko perheelle vuoden ympäri. Talvisin laskettelukeskus ja kesäisin vilkas satama palveluineen pitävät huolta siitä, ettei kukaan lomailija pääse tylsistymään.
Hostellit ja erikoiskohteet

Capitano | Avano Dreams

Etäisyys: 6,4 km
Capitanon moderni huoneisto sijaitsee 5. kerroksessa Lahden Ruoriniemen alueella, vain 50 metrin päässä Vesijärveltä. Huoneistoon kuuluu täysin varusteltu keittiö, sauna ja parveke järvinäköalalla, yksi makuuhuone.
Build: 6.8.2020 22:43:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails