Kitetirri

Näytä kartta

Olemme hauskojen ulkoilma-aktiviteettien ekspertti. Vuokraamme sähköavusteisia fatbikeja ja SUP-lautoja niin yksittäisille liikkujille kuin ryhmille. Järjestämme myös opastettuja retkiä ja leijasurffauskursseja.

 

Kesäisin nautimme Päijät-Hämeen puhtaista vesistä, suppailemme ja purjelautailemme, talvisen Lahden lähialueen suurien järvien jääpeitteillä hiihdämme leijan avustuksella laskettelusuksilla tai lumilaudalla. Ympäri vuoden fatbike-vuokraus ja opastetut retket Salpausselälle. Yhteistyöyrityksiemme kautta onnistuvat myös ruokailut sekä majoitukset. Kitetirri on kokenut kouluttaja, puhumme sujuvasti saksaa ja englantia sekä savoa! Opetamme, vuokraamme ja järjestämme opastettuja retkiä.

Tervetuloa viihtymään seurassamme, pidämme Sinusta huolta!

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
+358 (0)40 540 4513

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 1,1 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 5,9 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 6,7 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 14.4.2021 11:03:12, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails