Template

Tiilijärvet

Näytä kartta

Kolmen järven, Iso Tiilijärven, Keski-Tiilijärven ja Vähä Tiilijärven, ympäristössä kulkee reitti, jonka varrella on hyviä uimapaikkoja. Järvi- ja metsämaisemien lisäksi reitin varrella löytyy myös suomaisemaa ja pitkospuita. Reitti on pääsääntöisesti helppokulkuinen.

Luonnonkaunis keskivaikea reitti mutkittelee kolmen järven ympäri. Matkan varrelle mahtuu metsämaisemien lisäksi pitkospuita ja suomaisemaa sekä Tiilijärvien monipuoliset uimapaikat. Reitti kulkee hyväkuntoisia polkuja sekä metsänhoitotietä ja kahdessa eri kohdassa pitkospuita pitkin. Reitin pituus on noin 8,6 kilometriä.

Reitti ei sovellu aivan aloittelijoille Tiirismaan jyrkän nousun ja laskun vuoksi. Reitin varrella on useita taukopaikkoja. Reitin alku on helppokulkuista Soisalmen suon pohjoisosaan asti.

Näytä lisää

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 4 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 3,9 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Mökit

Messiläntupa | Jarvin Oy

Etäisyys: 3,8 km
Mukavat Messilän rinnemökit tarjoavat hauskaa majoitusta ja tekemistä koko perheelle vuoden ympäri. Talvisin laskettelukeskus ja kesäisin vilkas satama palveluineen pitävät huolta siitä, ettei kukaan lomailija pääse tylsistymään.