Template

Jokimaan Ravikeskus

Osoite: Jokimaankatu 6, 15700 Lahti Näytä kartta

Osoite: Jokimaankatu 6, 15700 Lahti

Jokimaan Ravikeskus, 6 km Lahden keskustasta isännöi huippuravitapahtumien lisäksi säännöllisesti myös monenlaisia muita massatapahtumia. Neste Oil Rallin supererikoiskoe ja juniorilentopallon Power Cup on järjestetty Jokimaalla.

Erinomaisilla pysäköintitiloilla varustettu Jokimaan ravikeskus sijaitsee kuuden kilometrin päässä keskustasta, moottoritien varressa. Saunakabinetissa viihtyisä kokoustila 15 henkilölle raviratanäkymin. Ravintola Hippodromissa voit seurata raveja tyylikkäästi aitiopaikalta. Hippodromissa on 550 asiakaspaikkaa ja tila sopii mainiosti suurempienkin kokousten ja koulutustilaisuuksien pitopaikaksi. Ravintolan kabinetti soveltuu jopa 50 henkilön tapahtumiin. Ravipäivisin kokousten ja tilaisuuksien yhteyteen voidaan järjestää esimerkiksi ohjastusta sekä valmentaja- ja ohjastajatapaamisia. Tällöin on mahdollista järjestää myös oma nimikkolähtö, jossa pääsee aitoon ravitunnelmaan startista aina voittajaseremonioihin.

Lounasravintola Jokimaa palvelee katsomorakennuksen 3. kerroksessa maanantaista perjantaihin.

Näytä lisää

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Messiläntupa | Jarvin Oy

Etäisyys: 8,7 km
Mukavat Messilän rinnemökit tarjoavat hauskaa majoitusta ja tekemistä koko perheelle vuoden ympäri. Talvisin laskettelukeskus ja kesäisin vilkas satama palveluineen pitävät huolta siitä, ettei kukaan lomailija pääse tylsistymään.
Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 5,7 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 9,5 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Build: 28.8.2020 17:01:56, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails