Template

Padasjoen Laivaranta | Kiuasniemi Marina

Osoite: Laivarannantie, 17500 Padasjoki Näytä kartta

Osoite: Laivarannantie, 17500 Padasjoki

Padasjoen Laivaranta on eteläisen Päijänteen suurin veneilykeskus ja erinomainen tulosatama vesistöön. Laivaranta sijaitsee aivan Päijänteen kansallispuiston edustalla ja sieltä on kätevä venematka esimerkiksi kansallispuiston 8 kilometriä pitkälle Kelventeen harjusaarelle, joka on suosittu retkikohde laguunimaisine hiekkarantoineen.

Satamassa sijaitsee kunnan matkailuinfo, joka palvelee asiakkaita koululaisten kesäloman ajan juhannuksesta elokuun puoleen väliin. Satamassa on kesäravintola/kahvila, kausi- ja vierasvenepaikkoja sekä erilaisia tapahtumia. Ravintola- ja venepaikkatoiminnasta vastaa Kiuasniemi Oy. Satamassa on myös kauppa, polttoainemyynti, käymälä, sauna, pesukone, talousjätehuolto ja septitankin tyhjennyspiste sekä uimaranta. Laivarannasta vuokraat myös SUP-laudat, erilaiset kalastusretket ja venetaksin vaikkapa Kelventeelle.

Laivarannan ravintolassa pääset nauttimaan herkullisista ruoka-annoksista sekä rennosta ilmapiiristä. Vaihtuvalta listaltamme löydät maukkaat pizzat, burgerit, liha- ja kala-annokset. Suositun lounasbuffeen katamme Marinaan kesäpäivisin sekä grillibuffeen kesätapahtumien yhteyteen. Lisäksi kokkimme valmistavat maukasta lähiruokaa sesongin mukaan.

Padasjoen Laivarannasta lähtevät myös risteilyt Päijänteen kansallispuistoon. Laivarannasta voi kiivetä myös Kullasvuorelle, josta avautuu upeat maisemat Päijänteelle. Halutessasi voit jatkaa patikointia jopa Evon retkeilyalueelle asti Päijänne-Ilves -reittiä pitkin.

Näytä lisää

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Kullasmarina

Etäisyys: 402 metriä
Kullasmarinan tasokkaat huvilat sijaitsevat Päijänteen rannalla, Päijänteen kansallispuiston naapurissa. Lomakylästä löytyy kuusi huvilaa; neljä 7+3 hengelle ja kaksi 12+3 hengelle. Kullasmarina sijaitsee vain 2,5 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.
Mökit

Aili

Etäisyys: 6 km
Helsingistä 160 km pohjoiseen, Saarijärvi 20 m (pituus 800 m, leveys 500 m), syvä ranta, pehmeä pohja, oma soutuvene, laituri.
Mökit

Aaretti

Etäisyys: 6 km
Helsingistä 160 km pohjoiseen, Saarijärvi 20 m (pituus 800 m, leveys 500 m), syvä ranta, pehmeä pohja, oma vene, laituri.
Build: 6.8.2020 22:43:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails