Template

Lahden Urheilu- ja Messukeskus

Osoite: Salpausselänkatu 7 , 15110 Lahti Näytä kartta

Osoite: Salpausselänkatu 7 , 15110 Lahti

Lahden Messut Oy toteuttaa monipuolisia messuja, näyttelyitä ja yritystapahtumia Lahden Urheilu- ja Messukeskuksessa. Muuntautumiskykyiset ja modernit 20 000 neliön tilat Lahden Urheilu- ja Messukeskuksessa, upean luonnon äärellä ja keskustan läheisyydessä, tarjoavat puitteet onnistuneille tapahtumille pienistä kokouksista aina suuriin mega-tapahtumiin.

Lahden Urheilu- ja Messukeskus sijaitsee aivan Lahden keskustan läheisyydessä. Kompleksi käsittää Suurhallin, Salpausselkä-hallin, Lahti-hallin ja Vesijärvi-hallin. Tilat ovat erittäin joustavia ja tarjoavat tekniset välineet, jotka sopivat erilaisiin käyttötarkoituksiin: messut ja näyttelyt, konsertit, konferenssit, yritysten tapahtumat, tuotelanseeraukset ja tv-tuotannot.

Mukautuviin tiloihin mahtuu jopa 10 000 ihmistä. Hiljattain rakennettu tilava 800 neliön keskeinen aularakennus yhdistää kaikki hallit toisiinsa.
Modernit, hyvin varustetut, ja kauniisti suunnillut kokoustilat ovat ihanteellisia tapahtumiin tai kokouksiin, joihin voi osallistua 10-700 henkilöä.
Tapahtuman-järjestäjät voivat valita oman pitopalvelun tai hyödyntää Urheilu- ja Messukeskuksen omaa catering-palvelua.

Näytä lisää

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 1,3 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 5,8 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 6,6 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 23.9.2020 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails