Mukkula DiscGolfPark frisbeegolf

Osoite: Tuhtokatu1, 15240 Lahti Näytä kartta

Osoite: Tuhtokatu1, 15240 Lahti

Lahdessa frisbeegolf on keskittynyt Mukkula DiscGolfParkiin, joka sijaitsee kauniissa Rotary –puistossa, Mukkulassa. Frisbeegolfkenttä on osaksi suunniteltu vanhojen golfväylien päälle, joista todisteena on vielä hiekkabunkkerit.

 

Radalla on tällä hetkellä 25 väylää ja neljän väylän harjoitusalue, joka sijaitsee parkkipaikkojen puolella. Rata sisältää avoimia puistoväyliä ja haasteellisia metsäväyliä. Radalla suurin osa väylistä on rajattu ob-kepein, joka tekee pelaamisesta Mukkulassa erittäin haastavaa. Radan par on 86.

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
+358 (0)50 545 8736

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 3,4 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 6,3 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Rannantupa

Etäisyys: 6,9 km
Puu-/ hirsirakenteinen mökki Vesijärven rannalla, Lahdesta 12 km luoteeseen.
Build: 1.1.2000 0:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails