Template

Seikkailulippu sisältäen kaikki radat

Päivämäärä: Torstai 17 syys 2020 - lauantai 31 loka 2020 Näytä kartta

Pääsylippu seikkailupuistoon.

Seikkailupuisto on maastoon ja puustoon rakennettu ratakokonaisuus, joka sisältää mukaansa tempaavia liukuja, haastavampia kiipeilyosuuksia ja kanttia vaativia esteitä niin korkealla kuin hieman alempanakin. Voit itse valita radan, mistä aloitat ja edetä pikku hiljaa kohti vaikeampia ratoja. Pajulahden seikkailupuisto on aktiivinen huvipuisto, jossa seikkailija etenee käyttäen omaa kehoaan ja ongelmanratkaisukykyään.

Pajulahden seikkailupuistossa on 11 eri ratakokonaisuutta, joissa 142 erilaista estettä ja tehtävää 1,9 km matkalla. Tartu haasteeseen ja kiipeä seikkailuun!

Aukioloajat:

Kesäkuu
MA -PE 12:00 – 20:00
LA 10:00 – 20:00
SU 12:00 – 18:00

Heinäkuu
MA-SU 10:00 – 20:00

Huom!
Aukioloajoissa saattaa tulla nopeita muutoksia, joten tarkistathan aukioloajat puiston sivuilta mahdollisten poikkeusten varalta.

Palvelun tuottajan varaus- ja peruutusehdot:
Lipuilla ei ole peruutusoikeutta. Muutokset ovat sallittuja vähintään kolme päivää ennen aktiviteetin ajankohtaa. Mahdollisissa muutos ja peruutus tapauksissa varaajan tulee ottaa yhteyttä Lahden seutu - Lahti Region Oy:hyn.

Varausvahvistus toimii asiakkaan sisäänpääsylippuna puistoon, joten se tulee esittää saavuttaessa. Varaus maksetaan oston yhteydessä luottokortilla tai verkkopankissa. Maksunvälityspalvelun toteuttaa PayEx Credit AB, 556735-5671, yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. PayEx näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla. Varaajan tulee olla täysi-ikäinen.

Näytä lisää

Osta nyt - valitse päivä ja tuote

Kokonaishinta
Valitse päivämäärä:

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 15,1 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Messiläntupa | Jarvin Oy

Etäisyys: 20,9 km
Mukavat Messilän rinnemökit tarjoavat hauskaa majoitusta ja tekemistä koko perheelle vuoden ympäri. Talvisin laskettelukeskus ja kesäisin vilkas satama palveluineen pitävät huolta siitä, ettei kukaan lomailija pääse tylsistymään.
Mökit

Villa Taivaanranta

Etäisyys: 10,5 km
Huvila sijaitsee aurinkoisella tontilla Kivijärven rannan tuntumassa. Taivaanrannassa lomailet arjen yläpuolella korkeasti varustellussa huvilassa. Majoituspaikat 8+2 hengelle, 95 m².
Build: 28.8.2020 17:01:56, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails