Template

Lahden NNKY:n Juhlasali

Osoite: Vapaudenkatu 8, 15110 Lahti Näytä kartta

Osoite: Vapaudenkatu 8, 15110 Lahti

Upea, vuonna 1909 rakennettu jugendsali sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien äärellä. Kulttuurihistoriallisesti arvokas sali peruskorjattiin ja entisöitiin v. 2000 huolella ja perinteitä kunnioittaen.

Hollolan kunnan Säästöpankin vuonna 1909 rakennuttama toimitalo oli ensimmäinen Lahden torin reunalle noussut kivitalo. Pankkisalit olivat 1900-luvun alun edustavimpia sisätiloja.

Jugendsalin korkea kiviseinäinen tila soveltuu ilman äänentoistoa erittäin hyvin pienimuotoisille taide-esityksille, kuten akustinen musiikki, laulu ja lausunta. Salissa on piano, cd-soitin, piirtoheitin ja heijastinkangas. Istuinpaikkoja on n. 50 hengelle tai pöytäpaikkoja 40 hengelle. Salin yhteydessä on hyvin varusteltu keittiö ja tarjoiluastiat sekä ruokailu- että kahviastiat n. 40 hengelle.

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
358 (50) 545 3038
Sähköposti

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 240 metriä
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 6,7 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 7,5 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 23.9.2020 19:01:06, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails