Template

Lahden Messut

Osoite: Salpausselänkatu 7, 15141 Lahti Näytä kartta

Osoite: Salpausselänkatu 7, 15141 Lahti

Uudistuneen Lahden Messukeskuksen neljä hallia, modernit kokoustilat ja
korkealuokkaiset tekniset palvelut täyttävät kattavasti suurillekin tilaisuuksille asetettavat vaativat tavoitteet. Käytössä yhteensä n. 20 000 m2 tilaa upean luonnon äärellä, Lahden keskustan läheisyydessä.
• kongressit ja kokoukset
• yritys- ja asiakastilaisuudet
• lanseeraukset
• messut ja näyttelyt
• konsertit
• TV-tuotannot
Catering-palvelut järjestyvät Lahden Messukeskuksen tiloissa helposti suoraan Lahden Messujen kautta. Tilaisuuden järjestäjä voi halutessaan myös itse valita tai
kilpailuttaa ravintolapalveluiden tuottajan.

VAIHTELUA TILAISUUTEESI:
Sibeliustalo ja Lahden Messut
- päivätapahtuma toisessa tapahtumatalossa ja illaksi toiseen
taloon juhlimaan. Kaikki suurenkin kokonaisuuden järjestelyt kätevästi yhden
yhteyshenkilön kautta!

Näytä lisää

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 1,3 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 5,8 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 6,6 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 23.9.2020 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails