Vierumäki

Osoite: Urheiluopistontie 400 Vierumäki Näytä kartta

Osoite: Urheiluopistontie 400 Vierumäki

Vierumäki on Euroopan suurin ja monipuolisin liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jossa toimii myös maineikas Suomen Urheiluopisto. Alueella voi harrastaa tai kokeilla yli sataa eri urheilulajia ja aktiviteettia. Työhyvinvointiin erikoistunut Vierumäki tarjoaa myös loistavat puitteet kaikenlaisille yritystilaisuuksille. Se on virkistävä kokoontumispaikka keskellä puhtainta luontoa, mutta silti vain tunnin matkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä.

 

Alueen palveluihin kuuluu mm.
Monipuolinen majoitustarjonta

- Opistotason majoitus, esimerkiksi sporttihotelli Ilkka tai Humiseva, Jytinä tai Juurtola
- Mökit ja loma-asunnot, kuten Golf Resort

Erilaiset liikuntakohteet, kuten uimahalli, seikkailupuisto Flowpark, tenniskentät, kaksi golfkenttää ja erillinen harjoituskenttä, kuntosalit, keilahalli, Urheiluhalli sisäjuoksuratoineen ja kenttineen, jäähalli, välinevuokraus, hiihto- ja ensilumenladut, luontopolut, vaellusratsastus, palloilulajit jalkapallo, koripallo, salibandy, sulkapallo sekä squash, erikoislajit jousiammunta, paintball, curling sekä ilma-aseammunta, jne.

Vierumäellä on viikottainen, runsas valikoima ohjattua liikuntaa, kuten vierujooga, TRX, HIIT, tanssilliset tunnit, venyttely, lasten ja perheiden liikuntatunnit.

Day Spa on avoinna yleisölle, hoitomenussa kosmetologisia hoitoja sekä hierontoja. Lisäksi tarjolla hyvinvoinnin ja kunnon testauksia, mm. InBody, Firstbeat sekä yksityishenkilöille että yrityksille.

Yrityksille monipuoliset kokostilat, tilaussaunat, työhyvinvointipalvelut sekä oheisohjelmat.

Monipuolinen ravintolamaailma, josta löytyy useita kahviloita, ravintoloista sekä baareja ja yökerhoja.

Vierumäki sijaitsee maantieteellisesti ainutlaatuisella paikalla. Toisen Salpausselän reunamuodostumasta ja siihen liittyvästä pitkittäisharjusta koostuva Vierumäenkankaan-Musterinharjun alue on geologisen merkittävyytensä takia valtakunnallisen harjujensuojeluohjelman kohde. Pienten järvien reunustamilla, erityisen kapeilla ja jyrkkärinteisillä harjuselänteillä kulkevilta poluilta voi ihailla harvinaisen kauniita maisemia.

Suomen urheiluopiston rakennukset muodostavat valtakunnallisesti merkittävän rakennetun kulttuuriympäristön.

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
+358 (0)10 5777 012

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Villa Taivaanranta

Etäisyys: 12,8 km
Huvila sijaitsee aurinkoisella tontilla Kivijärven rannan tuntumassa. Taivaanrannassa lomailet arjen yläpuolella korkeasti varustellussa huvilassa. Majoituspaikat 8+2 hengelle, 95 m².
Mökit

Honkalinna

Etäisyys: 19,3 km
Lahdesta 38 km pohjoiseen, Päijänne 25 m, matala hiekoitettupohja, oma soutuvene, kaksi kajakkia ja laituri.
Mökit

Rysä

Etäisyys: 19,5 km
Lautarakenteinen mökki Päijänteen rannalla, Helsingistä 138 km pohjoiseen.
Build: 14.4.2021 11:03:12, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails