Burgerin himoon | Bus Burger

Osoite: Savontie 409, 15230 Lahti Näytä kartta

Osoite: Savontie 409, 15230 Lahti

Bus Burger on Lahdessa sijaitseva jenkkityylinen diner, jossa rento ilmapiiri sekä maistuva ruoka kohtaavat. Herkutella voi sekä sisällä että ulkona ja lisäksi ravintolasta löytyy aito jenkkibussi, jossa tunnelma on aidoimmillaan.

 

Ravintolassa valmistetaan pihvit ja kastikkeet itse alusta saakka. Tuoreet raaka-aineet ja reippaat annoskoot ovat annoksien perusta. Erikoisuutena on myös itse valmistettu jenkki-jäätelö, jota saa jätskibussista tai jälkiruokalistalta.

Diner on avoinna ympäri vuoden. Voit myös vuokrata bilebussin kun haluat vähän erikoisemmat juhlat.

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
+358 (0)44 764 1999

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Villa Taivaanranta

Etäisyys: 4,1 km
Huvila sijaitsee aurinkoisella tontilla Kivijärven rannan tuntumassa. Taivaanrannassa lomailet arjen yläpuolella korkeasti varustellussa huvilassa. Majoituspaikat 8+2 hengelle, 95 m².
Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 6,8 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Rannantupa

Etäisyys: 9,9 km
Puu-/ hirsirakenteinen mökki Vesijärven rannalla, Lahdesta 12 km luoteeseen.
Build: 1.1.2000 0:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails