Lumikenkäretki | Fenix Ohjelmapalvelut

Osoite: Fenix Ohjelmapalvelut Oy, Alv rek. FI20933705 Lahti Päivämäärä: Lauantai 20 helmi 2021 - lauantai 27 maalis 2021 Näytä kartta

Osoite: Fenix Ohjelmapalvelut Oy, Alv rek. FI20933705 Lahti

Ohjattu lumikenkäretki Salpausselän upeissa harjumaisemissa on yksi hienoimmista talviajan aktiviteeteista! Puhtaan valkea talvimaisema, lumikengät jalassa, punaiset posket, höyryävä juoma ja tuore korvapuusti – siitä on täydellinen talvipäivä tehty!

 

Aiempaa kokemusta lumikenkäilystä ei tarvitse olla.
Retken kesto: 1,5-2 tuntia
Hintaan sisältyy lämmin marjamehu ja korvapuusti.
Lähtö: Lahden Urheilukeskukselta (Salpausselänkatu 8) tai ryhmän toiveiden mukaan Messilä Campingiltä.

Palvelun tuottajan varaus- ja peruutusehdot:
Retki toteutuu jos minimi osallistujamäärä 6 henkeä tulee täyteen. Retken toteutuminen vahvistetaan 4 vuorokautta ennen retkeä. Jos retki ei toteudu, palautetaan retken hinta kokonaisuudessaan asiakkaalle.

Peruutukset ovat sallittuja veloituksetta retkeä edeltävänä päivänä klo 15 mennessä. No show tapauksissa veloitus varatun palvelun mukaan. Mahdollisissa muutos ja peruutus tapauksissa varaajan tulee ottaa yhteyttä Lahden seutu - Lahti Region Oy:hyn.

Näytä lisää

Osta nyt - valitse päivä ja tuote

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 5,8 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 1,4 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 6,6 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 26.2.2021 18:18:44, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails