Template

Omatoiminen kalastus Päijänteellä | Kullasmarina

Osoite: Kullasmarina, Kullasvuorenkuja 1, 17500 Padasjoki Näytä kartta

Osoite: Kullasmarina, Kullasvuorenkuja 1, 17500 Padasjoki

Unohtumattomat kalastusretket Päijänteellä! Lähtekää kaveriporukalla nauttimaan kalastuksesta haluamallanne tavalla. Päijänne houkuttelee kalastamaan taimenta, lohta, kuhaa, siikaa, ahventa, madetta, haukea ja muikkua.

Kalastustapoja on monia, joten voitte valita omat suosikkitapanne vuodenajan mukaan - vaihtoehtoina esimerkiksi sulien vesien aikaan onginta, uistelu, viehe- ja jigikalastus sekä jääpeitteen aikaan pilkkiminen ja erikoisuutena yöllinen madepilkki.

Majoitutte mukavasti Padasjoen sataman välittömässä läheisyydessä olevissa Kullasmarinan korkeatasoisissa huviloissa, joissa kaikissa on oma sauna. Omatoimisen kalastuksen lisäksi voitte vaikkapa risteillä Päijänteen Kansallispuistoon Elbatar-laivan aikataulujen mukaan. Ilmainen frisbee golf -rata sekä luonto- ja lenkkeilypolut maisematorneineen lähtevät aivan Kullasmarinan vierestä. Teillä on tietenkin käytössänne myös Kullasmarinan oma hiekkaranta aktiviteetteineen.

Kohderyhmä: Kalastuksesta innostuneet kaveriryhmät
Ryhmäkoko: min. 2 hlöä
Kesto: min. 2 vrk
Saatavuus: Tilauksesta vuodenajan mukaan
Sijainti/lähtöpaikka: Kullasmarina, Padasjoen satama
Palvelukielet: suomi, englanti, venäjä

Näytä lisää

Lisätietoja

  • Puhelinnumero
    +358 (0)500 352 442, (0)40 557 2815
  • Nettisivu
  • Hinta tiedot
    Hinta: 135 €/hlö/vrk Hinta sisältää: Majoituksen 1-2hh Kullasmarinan viiden tähden huvilassa (sis. pyyhkeet, liinavaatteet ja loppusiivouksen) Opastuskartan parhaille kalojen ottipaikoille ja turvallisuusohjeet Soutuveneet perämoottoreilla Kalastusluvat Kalojen käsittelypaikan, savustusuunin, ulkogrillin ja pakastimen Hinta ei sisällä: Ateriapalvelua (kaupat ja ravintolat sijaitsevat n. 2 km etäisyydellä ja kesäaikaan satamassa 200 m päässä on ravintola) Asiakkaan tarvitsemia vakuutuksia Lisämaksusta: Edestakainen kuljetus Helsinki-Vantaan lentoasemalta tai Lahden rautatieasemalta Kalastusvene oppaineen 120€/h/vene (max.3 hlö/vene) Kalastusvälineet Rantasauna ja palju Aamupalapaketti Grillieväspaketti kalastusretkelle (sis. polttopuut) Iltapalapaketti

Lähellä olevia majoituksia

Kartanot ja aamiaismajoitus

Villa Takila B 4+2 hengelle | Forlake Oy

Etäisyys: 1,6 km
Villa Takila on kahden korkeatasoisen huoneiston talo puhtaan ja kirkasvetisen Etelä-Päijänteen rannalla kivenheiton päässä Päijänteen Kansallispuistosta.
Mökit

Hiawatha (FI6350.608.1)

Etäisyys: 12,6 km
Puurakenteinen huvila Jamoinjärven rannalla, Hämeenlinnasta 58 km koilliseen.
Kartanot ja aamiaismajoitus

Villa Takila A 8+2 hengelle | Forlake Oy

Etäisyys: 1,6 km
Villa Takila on kahden korkeatasoisen huoneiston talo puhtaan ja kirkasvetisen Etelä-Päijänteen rannalla kivenheiton päässä Päijänteen Kansallispuistosta.
Build: 22.10.2019 15:22:26, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849@online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails