Pajulahti | Liikuntakeskus

Osoite: Pajulahdentie 167, 15560 Nastola Näytä kartta

Osoite: Pajulahdentie 167, 15560 Nastola

Pajulahti on Lahden Nastolassa toimiva liikunta- ja vapaa-ajankeskus, 20 minuutin ajomatkan päässä Lahden keskustasta. Alue tarjoaa aktiivisia liikuntalomia ja teemaviikonloppuja, korkeatasoista urheiluvalmennusta ja valmennusleiritystä sekä monipuolisia yritys- ja työhyvinvointipäiviä. Suomen ainoana Olympia- ja Paralympiakomitean virallisena harjoituskeskuksena Pajulahti tuottaa korkeatasoista urheiluvalmennusta sekä kunto- ja terveysliikuntaan liittyviä positiivisia kokemuksia. Liikuntatiloja ovat mm. jäähalli, palloilusalit, jalkapallo- ja tenniskentät, uimahalli sekä kuntosali.

 

Suomen suurin kiipeilypuisto sijaitsee Pajulahden jäähallin ja jalkapallokenttien välimaastossa. Puisto on puustoon rakennettu kiipeilyratakokonaisuus, joka sisältää mukaansa tempaavia liukuja, haastavia kiipeilyosuuksia sekä kanttia vaativia esteitä niin korkealla kuin alempanakin. Kiipeilypuiston 14 täyspitkää rataa ja 177 rataelementtiä takaavat, että Pajuketun jalanjäljissä seikkailevassa kiipeilypuistossa riittää haasteita kaiken ikäisille.

Me pajulahtelaiset olemme täällä palvelemassa juuri Sinua. Tarjoamme korkeatasoista koulutusta, valmennuspalveluita, kokouspalveluita sekä kunto- ja terveysliikuntaan liittyviä positiivisia kokemuksia ja elämyksiä vieraillemme. Pajulahdessa on helppo viihtyä, sillä alueen upea luonto ja kehittyvät, monipuoliset palvelut ovat vieraidemme hyödynnettävissä kaikkina vuodenaikoina.

Pajulahden arvoina ovat Intohimo Liikuttaa, Askeleen Edellä, Tavoitteista Totta, Asenne Ratkaisee, Kaikki Kunnossa ja Asiakas Edellä. Intohimo liikuttaa tarkoittaa, että koulutetut ohjaajamme nauttivat työstään pitäessään terveyttä edistäviä liikuntatunteja asiakkaillemme. Askeleen edellä kuvaa ammatillisen koulutuksemme tasoa, liikunta-alan uusimman tietotaidon välittämistä sekä uusimpien opetusmenetelmien ammattimaista käyttöä. Tavoitteista totta kertoo valmennuskeskuksemme taidosta kouluttaa valmentajia siten, että he pystyvät toteuttamaan urheilijoidensa kanssa yhdessä asetetut tavoitteet, sekä Pajulahden osaamisesta ja harjoittelun huippuolosuhteista. Asenne ratkaisee kuvaa kykyämme avustaa soveltavassa liikunnassa niin, että esimerkiksi pyörätuolissa voi kuntoilla ja nauttia urheilusta. Haluamme, että meillä ja sinulla kaikki on kunnossa ja toimimme Sinä, asiakas edellä.

Ohjatun liikunnan lisäksi Pajulahdessa voi harrastaa omatoimisesti. Pajulahti sijaitsee puhtaan luonnon ja monipuolisten ulkoilureittien keskellä. Voit esimerkiksi vuokrata fatbiken ja suunnata maastopyöräilyyn varta vasten rakennetulle pyöräreitille. Lapakiston suuri luonnonsuojelualue taas tarjoaa viisi erilaista patikkapolkua laavuineen ja tulentekopaikkoineen retkeilijöille.

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
+358 (0)3 885 511
Varustus ja palvelut
Oma parkkipaikka WiFi
Ruoka & juoma
Ravintola

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Villa Taivaanranta

Etäisyys: 10,6 km
Huvila sijaitsee aurinkoisella tontilla Kivijärven rannan tuntumassa. Taivaanrannassa lomailet arjen yläpuolella korkeasti varustellussa huvilassa. Majoituspaikat 8+2 hengelle, 95 m².
Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 15,2 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 21,6 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Build: 14.4.2021 11:03:12, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails