Melontaretki Vesijärvellä | Fenix Ohjelmapalvelut

Osoite: Ritaniemenkatu 10, 15240 Lahti Päivämäärä: Maanantai 28 kesä 2021 - tiistai 31 elo 2021 Näytä kartta

Osoite: Ritaniemenkatu 10, 15240 Lahti

Fenix Ohjelmapalveluiden ohjatulla melontaretkellä pääset tutustumaan melontaan kauniissa Vesijärven maisemissa.
Noin 1,5 tunnin retki toteutetaan kajakeilla (yksiköitä ja kaksikoita). Aiempaa melontakokemusta ei tarvita mutta uintitaito on välttämätön.

 

Hinta sisältää melontaoppaan palvelut, kajakin, melat sekä kelluntaliivit. Minimimäärä kuusi henkilöä /retki.

Lähtöpaikka Mukkulan kartanon uimaranta, Ritaniemenkatu 10, Lahti.

Palveluntuottajan varaus- ja peruutusehdot:
Varaukset viimeistään 2 vuorokautta ennen retkipäivää. Retken saatavuus varaustilanteen mukaan. Peruutus veloituksetta viimeistään vuokrausta edeltävänä päivänä klo 15:00 mennessä. Tämän jälkeen veloitetaan 100% maksu. Retki toteutuu jos minimi osallistujamäärä kuusi henkeä tulee täyteen. Jos retki ei toteudu, palautetaan retken hinta kokonaisuudessaan asiakkaalle.

Näytä lisää

Osta nyt - valitse päivä ja tuote

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Rannantupa

Etäisyys: 5,5 km
Puu-/ hirsirakenteinen mökki Vesijärven rannalla, Lahdesta 12 km luoteeseen.
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 4,7 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 3,7 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Build: 1.1.2000 0:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails