Template

Alex Grafix Galleria Lahti

Osoite: Mariankatu 15, 15110 Lahti Näytä kartta

Osoite: Mariankatu 15, 15110 Lahti

Alex Grafix Galleria on näyttelytila ja grafiikan paja, joka sijaitsee keskeisellä paikalla Lahden ydinkeskustassa. Galleriassa on esillä kuvataiteilija Aleksi Joensuun öljymaalauksia, akvarelleja ja grafiikkaa sekä vaihtuvia näyttelyitä. Galleriaan on vapaa pääsy.

 

Gallerian tiloista löytyy myös prässi vedostuksia varten. Ryhmillä järjestetään vedostusnäytöksiä sopimuksen mukaan.

Gallerian yhteydessä toimii pieni kirjakauppa, jossa myydään Aleksi Joensuu kuvateoksia, Jyrki Joensuun ja Aleksi Joensuun yhdessä tekemiä julkaisuja ja Jyrki Joensuun romaaneja ja pakinakirjoja. Lisäksi suppea kirja-antikvariaatti.

Alex Grafix Galleria Lahti on suljettu 20.6. – 15.8. Ryhmille voidaan järjestää esittely sopimuksella.

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
+358 (0)40 96 11 580

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 259 metriä
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 6,9 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 7,7 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 23.10.2020 15:51:24, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails