Template

Kylpylähotelli Nowene

Osoite: Pikijärventie 1b, 18120 Heinola Näytä kartta

Osoite: Pikijärventie 1b, 18120 Heinola

Jätä kiireet ja nauti laatuajasta hyvän olon kylpylähotellissa Heinolassa. Ei melua, ei hälyä ei kiirettä. Hemmottele kehoasi ja mieltäsi paikassa, jossa on jo vuosikymmeniä virrannut hyvää oloa ja hyvinvointia.

Voit rauhoittua, nauttia hiljaisuudesta, lämmöstä ja kotimaisten perinnehoitojen voimaannuttavista vaikutuksista. Nauti luonnon parantavista turvehoidoista, suolahuoneesta sekä huippukylmästä tai rentoudu täydellisesti kuivavesihieronnan rytmissä. Anna ympärillä olevan valon, veden, raikkaan ilman ja luonnon tehdä ihmeitä ja piristää arkesi.

SAUNAMAAILMA
Koe suomalaisen saunakulttuurin parhaat palat. Tulkaa porukalla saunomaan ja parantamaan maailmaa vanhaan malliin. Nowenen Saunamaailmassa on käytössäsi neljä erilaista saunaa; savusauna, kasteesauna, Infrapunasauna ja Suomi-sauna. Saunoissamme pääset nauttimaan lämmöstä syvälämpösäteiden, pehmeän runsaan kosteuden, tuoksujen, hiljaisuuden tai kipakkojen löylyjen muodossa. Saunamaailma tarjoaa monipuoliset ja nykyaikaiset puitteet vaativillekin saunan ystäville. Saunomisen välissä voit vilvoitella altaissamme tai poreissa. Saunamaailma on erinomainen paikka rentoutua kokous- ja aktiviteettipäivän päätteeksi.

RANTASAUNA
Nauti löylyistä Nowenen historiallisella rantasaunalla Terveyslammen rannalla. Kuuluisan ja perimätiedon mukaan parantavaa vettä sisältävän Terveyslammen rantasaunoilla (perinteinen ja savusauna) voit nauttia ihanista löylyistä vähän isommallakin porukalla. Tunnelmalliseen ja perinteiseen saunaan mahtuu kerralla yli 10 henkilöä ja savusaunankin lauteille mahtuu useita. Perinteisen saunan takkatuvassa voitte nauttia saunapalaa ja iltakahvit tilauksesta. Pihalla on tulentekomahdollisuus (lupa kysyttävä etukäteen) ja makkaranpaistopaikka.

Nowenen saunat ovat avoinna tilauksesta ryhmille.

Nowenesta löytyy myös runsaasti erilaisia kokoustiloja. Auditorioomme mahtuu 100 hlöä. Kokous- ja pienryhmätiloja löytyy mm. auditorion läheisyydestä.

Näytä lisää

Lisätietoja

Sähköposti

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Honkalinna

Etäisyys: 18,6 km
Lahdesta 38 km pohjoiseen, Päijänne 25 m, matala hiekoitettupohja, oma soutuvene, kaksi kajakkia ja laituri.
Mökit

Ferdinand

Etäisyys: 19,1 km
Heinolasta 27 km pohjoiseen, Keskinen-järvi, 25 m (pituus 6 km, leveys 0,3 km) kova, hiekoitettu, savi-mutapohja, oma vene. Höylähirsimökki 2006, tupakeittiö, makuuhuone parivuode, makuuhuone 2 vuodetta ja 1 lisävuode, makuuhuone 2 vuodetta ja 1 lisävuode, sauna, pesuhuone, kodinhoito-/ pukuhuone, terassi.
Mökit

Kuorekoski

Etäisyys: 19,4 km
Heinolasta 27 km pohjoiseen, Keskinen-järvi, 25 m (pituus 6 km, leveys 0,3 km) kova, hiekoitettu, savi-mutapohja, oma vene. Kuorekoski on kahden mökin kokonaisuus (yhteensä 190 m²), mökkien välinen etäisyys n. 100 m.
Build: 23.9.2020 19:01:06, Host: online3core18, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails