Template

Nature Escape

Osoite: Koulutuskeskuksentie 2, 19120 Heinola Näytä kartta

Osoite: Koulutuskeskuksentie 2, 19120 Heinola

Nature Escape tarjoaa elämyksiä yhteisiin hetkiin! Luontoelämyksiimme kuuluvat elämyskellunta, luontopakopeli NaturEscape, sekä Human Foosball - ihmispöytäfutis. Päätoimipaikkamme sijaitsee Vierumäellä Suomen Urheiluopistolla, mutta siirrämme elämyksemme helposti myös muihin lokaatioihin asiakkaiden toiveesta.

 

Elämyskellunta:
Elämyskellunta hauskoissa kelluntapuvuissa mahdollistaa ainutlaatuisen kokemuksen painottomuuden tunteesta Suomen upeissa luonnonvesissä! Kellunta on täydellinen aktiviteetti niin rentoutumiseen kuin porukan hauskanpitoon. Kelluntapuvut pitävät sinut turvallisesti veden pinnalla. Tervetuloa kellumaan!

Luontopakopeli:
Luonnossa tapahtuva pakopeli on mukaansatempaava elämysaktiviteetti, jossa tavoitteena on ratkaista pelin aikana kohdatut pulmat ja tehtävät yhdessä ryhmän kanssa työskennellen. Peli sisältää kevyitä fyysisiä aktiviteetteja ja lyhyitä siirtymisiä tehtävien välillä. Pelissä eteneminen vaatii nokkeluutta ja loogista päättelykykyä, mutta kaiken keskiössä on ryhmän yhteistyö. Tule kokemaan ainutlaatuinen elämys luonnossa!

Human Foosball - ihmipöytäfutis:
Human Foosball on ihmisversio legendaarisesta pöytäjalkapallosta. Pelin idea on sama kuin pöytäjalkapallossa muutamalla hauskalla lisätwistillä. Pelaajat ovat valjailla kiinni köysissä, mikä mahdollistaa liikkumisen ainoastaan sivuttaissuunnassa. Tässä hauskassa ja yhteisöllisessä aktiviteetissa syke nousee ja leikkimielinen kilpailuvietti herää. Ryhmillä on mahdollisuus valita kolmesta lajista (jalkapallo, norsupallo ja salibandy) tai kokeilla vaikka kaikkia kolmea. Isommille ryhmille suositellaan turnausmuotoa. Sit mentiin!

Luontoelämysten lisäksi Vierumäellä toimii myös pakohuoneemme Inside Escape.
Pakohuoneessa 2-6 hengen tiimi laitetaan huoneeseen, josta on päästävä ulos 60 minuutissa. Huone on kuitenkin täynnä kiperiä arvoituksia ja pulmia, joista selviää parhaiten tekemällä yhteistyötä ryhmän kanssa. Huone soveltuu kaikenikäisille eikä siinä vaadita fyysistä voimaa. 7-14 vuotiaiden suositellaan osallistumaan aikuisen seurassa. Hinta 99-139€.

Tervetuloa uusien elämyksien pariin!

Näytä lisää

Lisätietoja

Puhelinnumero
+358 (0)45 205 4263
Sähköposti

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Villa Taivaanranta

Etäisyys: 12,9 km
Huvila sijaitsee aurinkoisella tontilla Kivijärven rannan tuntumassa. Taivaanrannassa lomailet arjen yläpuolella korkeasti varustellussa huvilassa. Majoituspaikat 8+2 hengelle, 95 m².
Mökit

Honkalinna

Etäisyys: 18,3 km
Lahdesta 38 km pohjoiseen, Päijänne 25 m, matala hiekoitettupohja, oma soutuvene, kaksi kajakkia ja laituri.
Mökit

Rysä

Etäisyys: 18,5 km
Lautarakenteinen mökki Päijänteen rannalla, Helsingistä 138 km pohjoiseen.
Build: 19.10.2020 17:01:38, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails