Template

Lahden kansanopiston teatteri

Osoite: Aleksanterinkatu 4, 15110 Lahti Näytä kartta

Osoite: Aleksanterinkatu 4, 15110 Lahti

Lahden kansanopiston teatteri tarjoaa intohimoista, elinvoimaista ja rohkeaa teatteritaidetta Teatterikoulutuksen nuorten opiskelijoiden esittämänä. Syksyllä ja keväällä tuotetaan pääproduktiot, joiden lisäksi vuoden aikana nähdään lauluiltoja, lastennäytelmä, teatterifestarit ja muita pienempi esityksiä.

Teatterialalla maineikas Lahden kansanopiston teatterikoulutus on antanut laadukasta teatteriopetusta vuodesta 1983 alkaen, ja koulutuksen ovat käyneet monet maamme eturivin näyttelijät ja ohjaajat. Teatterikoulutuksella on oma opetusteatteri Lahden keskustassa entisen elokuvateatteri Ilveksen tiloissa.

Näytä lisää

Lähellä olevia majoituksia

Hostellit ja erikoiskohteet

Capitano | AVANO OY

Etäisyys: 2,4 km
Capitanon moderni huoneisto sijaitsee 5. kerroksessa Lahden Ruoriniemen alueella, vain 50 metrin päässä Vesijärveltä. Huoneistoon kuuluu täysin varusteltu keittiö, sauna ja parveke järvinäköalalla, yksi makuuhuone.
Mökit

Messiläntupa | Jarvin Oy

Etäisyys: 5,9 km
Mukavat Messilän rinnemökit tarjoavat hauskaa majoitusta ja tekemistä koko perheelle vuoden ympäri. Talvisin laskettelukeskus ja kesäisin vilkas satama palveluineen pitävät huolta siitä, ettei kukaan lomailija pääse tylsistymään.
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 6,6 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Build: 24.1.2020 12:19:04, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849 online3data03.db.citybreak.com:8080, Controller: Activity, Action: showdetails