Template

Yhdistelmälippu Hiihtomuseoon ja Mastolaan

Osoite: Lahti Päivämäärä: Tiistai 20 loka 2020 - torstai 31 joulu 2020 Näytä kartta

Osoite: Lahti

Koe ne molemmat! Legendaarinen Hiihtomuseo Mäkihyppysimulaattoreineen sekä iki-ihana Radio- ja tv-museo Mastola etuhintaan samalla lipulla.

 

Hinta sisältää sisäänpääsyn aikuiselle tai eläkeläiselle Hiihtomuseoon ja Mastolaan. Yhdistelmälippu on voimassa kaksi päivää. Voit siis käydä vaikka ensin Mastolassa ja seuraavana päivänä Hiihtomuseossa. Yhdistelmälippu on myynnissä vain VisitLahti Online Shopissa. Alle 18-vuotiaat lapset pääsevät molempiin museoihin maksutta.

Hiihtomuseo, Salpausselänkatu 8, Lahti
Radio- ja tv-museo Mastola, Radiomäenkatu 37, Lahti

Molemmat museot ovat avoinna:
ti, ke, to, pe klo 9-17
la-su klo 11-16
maanantait suljettu
Tarkista muut mahdolliset erikoisaukioloajat osoitteesta http://www.lahdenmuseot.fi/museot/fi/info/aukioloajat-ja-info

Museon varaus- ja peruutusehdot:
Varauksen ja maksamisen jälkeen saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, joka toimii pääsylippuna museoon. Ostettuja lippuja ei lunasteta takaisin.

Näytä lisää

Osta nyt - valitse päivä ja tuote

Valitse päivä:
Aktiviteetti Kokonaishinta

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 7 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 100 metriä
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 7,9 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 21.10.2020 12:39:14, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails