Päijänteen kansallispuisto | Lietsaari

Osoite: Päijänteen kansallispuisto Näytä kartta

Osoite: Päijänteen kansallispuisto

Lietsaari on Päijänteen kansallispuistoon kuuluva pieni saari Kelventeen harjusaaren ja Padasjoen Laivarannan välissä. Saaren itäosa kuuluu kansallispuistoon, muu on yksityistä. Saaren kärjessä on matala ja tasainen hiekkaniemi, jonka kummaltakin puolelta voi rantautua. Hiekka on molemmin puolin mukavan pehmeää, ranta syvenee tasaisesti ja sopii koko perheen uintiretkiin.

 

Saarella on kuivakäymälä, suuri nuotiopaikka ja polttopuita. Saaren hiekkaniemelle on helppo rantautua isommallakin veneellä, sillä vesirajassa ei ole suuria kiviä. Oman veneen puuttuessa voit vuokrata venetaksin esimerkiksi Lehmonkärjestä, Asikkalasta tai Padasjoen Laivarannan Kiuasniemi Marina -ravintolasta.

Näytä lisää

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Kullasmarina

Etäisyys: 6,5 km
Kullasmarinan tasokkaat huvilat sijaitsevat Päijänteen rannalla, Päijänteen kansallispuiston naapurissa. Lomakylästä löytyy kuusi huvilaa; neljä 7+3 hengelle ja kaksi 12+3 hengelle. Kullasmarina sijaitsee vain 2,5 tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.
Mökit

Lohikallio

Etäisyys: 11,9 km
Hirsimökki Päijänteen rannalla, Lahdesta 35 km pohjoiseen.
Mökit

Aaretti

Etäisyys: 12,8 km
Helsingistä 160 km pohjoiseen, Saarijärvi 20 m (pituus 800 m, leveys 500 m), syvä ranta, pehmeä pohja, oma vene, laituri.
Build: 31.3.2021 12:23:34, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails