Ratsastus- ja kelkkasafarielämys | JumpUp

Osoite: Kunnantie 129, 15820 Lahti Päivämäärä: Tiistai 16 helmi 2021 - perjantai 31 joulu 2021 Näytä kartta

Osoite: Kunnantie 129, 15820 Lahti

Koe yhdistetty ratsatuselämys Okeroisten Laatutallilla ja kelkka- tai mönkijäsafari Messilässä!

 

Noin kolmen tunnin elämyspaketti sisältää tunnin ratsastuselämyksen Okeroisten Laatutallilla sekä tunnin moottorikelkka- tai mönkijäsafarin Messilä Lumikeskuksessa. Okeroisten talli sijaitse n. 10 minuutin ajomatkan päässä Messilästä. Ratsastuselämys on tarkoitettu ratsastajille, joilla on taitotaso ratsastaa kaikilla askellajeilla. Ratsastamme pääsääntöisesti maneesissa. Ilmoitathan, mikäli tarvitset taluttajaa, taluttajasta veloitetaan erillinen maksu. Taluttajan voit varata tässä samalla, varauksen seuraavassa vaiheessa. Mönkijä-/kelkkasafari muokataan taitotasosi mukaan, eli aikaisempaa kokemusta et tarvitse. Messilän safarireitti kulkee helpon tasamaan läpi. Safarin kulkuväline valitaan lumitilanteen mukaan eli lumettomana aikana se toteutetaan mönkijöillä, lumiaikaan moottorikelkoilla.

HINTA:
380 €/kaksi henkilöä
Hinta sisältää varusteet ja yhden tunnin ohjatun ratsastustunnin sekä yhden tunnin ohjatun kelkka- tai mönkijäsafarin niin että asiakas ajaa omalla kelkalla/mönkijällä ja opas omalla. Varusteiden pukemiseen on varattava aikaa n. 15 minuuttia, eli saavuthan hyvissä ajoin. Ikäraja 18 vuotta, kuskilla oltava ajokortti.

Elämyksen varaukset viimeistään viikkoa ennen vierailua. Sovi aloitusaika soittamalla numeroon 044 760 1114.

Kuljetukset tallin ja Messilän välillä voit kulkea joko omalla autolla tai varata kuljetuksen JumpUpilta. Kuljetuspalvelu sisältää kuljetuksen Lahden keskustasta tai Lahden Matkakeskuksesta Okeroisten tallille, sieltä Messilään sekä takaisin keskustaan. Voit varata kuljetuksen tässä samalla. Valitse ensin haluamasi elämyspäivä niin pääset seuraavassa vaiheessa varaamaan kuljetuksen. Kuljetushinta 20€/meno-paluu max neljälle hengelle. Kuljetus lähtee puoli tuntia ennen ratsastuksen alkua. Vahvista noutopaikka, josta sinut haetaan, soittamalla numeroon 044 760 1114. Mikäli tarvitset kuljetusta suuremmalle ryhmälle, varaa kuljetus numerosta 044 760 1114.

Okeroisten Ratsastustalli kuuluu korkeimpaan laatutalliluokkaan ja valittiin Suomen Laatutalliksi 2019. Palvelemme suomeksi ja englanniksi.

Varaus- ja peruutusehdot:
Varaukset viimeistään 7 vrk ennen. Kuluton peruutus viimeistään 2 vrk ennen, mikä jälkeen veloitetaan täysi maksu. Kelkkasafarilla on säävaraus. Mikäli safaria ei voida toteuttaa asiakkaan toivomana ajankohtana sään vuoksi, pyritään safari siirtämään toiseen ajankohtaan.

Näytä lisää

Osta nyt - valitse päivä ja tuote

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 5,7 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 5,6 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 5,2 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Build: 1.1.2000 0:00:00, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails