Opastettu lumikenkäretki | 4event

Osoite: Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti Päivämäärä: Maanantai 1 maalis 2021 - tiistai 30 maalis 2021 Näytä kartta

Osoite: Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti

Nauti lumisesta metsäretkestä Lahden Salpausselällä.

 

Lumikenkäretki Lahden upeisiin maisemiin ja metsän siimekseen. Ohjatulla retkellä voit rentoutua nauttimaan luonnosta ja saat asiantuntevaa opastusta mielekkääseen kävelyyn. Retki sopii koko perheelle - nuoriso pärjää mukana, mutta pienten lasten kanssa liikkuville suosittelemme lumikenkien vuokraamista omatoimiretkelle. Klo 17 ja 18 lähteville retkille otetaan otsalamput mukaan - hämärtyvä metsä tuo retkeen ihan erilaisen tunnelman.

Retken kesto: 1,5-2 tuntia
Ryhmän minimikoko 2 hlöä, max. 8 hlöä
Hinta 50 €/hlö
Hinta sisältää lumikengät, oppaan palvelut sekä kuuman mehun.

Retken aloituspaikkana toimii urheilukeskuksessa Siiri ”Äitee” Rantasen patsas, stadionrakennusta vastapäätä (Salpausselänkatu 7, 15110 Lahti). Jos koko ryhmä on toisilleen ennestään tuttuja (yhteisvaraus), niin retki voi yhteistuumin alkaa myös jostain muualta Lahden lähialueelta.

Varaus- ja peruutusehdot
Maksettuasi varauksen saat sähköpostiisi varausvahvistuksen, joka toimii pääsylippunasi retkelle. Voit joko tulostaa tai esittää sen mobiililaitteesi näytöltä. Paikka retkelle on varattava viim. 2 vrk aiemmin. Retki toteutuu, mikäli osallistujaminimi 2 hlöä täyttyy. Olemme ilmoittautuneisiin yhteydessä, mikäli retki ei toteudu. Tällöin retkestä ei myöskään veloiteta.

Näytä lisää

Osta nyt - valitse päivä ja tuote

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 6,6 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 1,4 km
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 5,8 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Build: 1.1.2000 0:00:00, Host: online3core17, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails