Skike-maastorullaluistinvuokraus | 4event

Osoite: Askonkatu 9 F, 4. krs, 15140 Lahti Päivämäärä: Maanantai 3 touko 2021 - tiistai 30 marras 2021 Näytä kartta

Osoite: Askonkatu 9 F, 4. krs, 15140 Lahti

Skikeillä luistelu on hyvin erilaista kuin tavallisilla rullaluistimilla. Meno on vakaampaa mutta myös raskaampaa. Keski- ja ylävartalo saa tehokasta harjoitusta. Alkuun meno on jännittävää - kokeile rohkeasti!

 

Skike-maastorullaluistimet 15€/vrk. Paketti sisältää sauvat. Tässä mallissa kantapää on kiinteästi siteessä, eikä nouse ylös. Omat kyynär-, polvi- ja rannesuojat sekä kypärä ovat suositeltavia, mutta lainaamme ne tarvittaessa paketin mukana. Skiket sopivat yleisimpiin koon 36-47 kenkiin. Lenkkari tai varrellinen vaelluskenkä on yleensä malliltaan sopiva.

Skike on maastorullaluistin, jolla voi luistella kaikilla kovilla alustoilla. Sopii myös lenkkipoluille. Jarrutus tapahtuu jalkaa ojentamalla ja sitä kannattaa harjoitella ennen oikealle lenkille lähtemistä.

Skiket voi hakea vuokralle 4eventin toimipisteeltä Lahden Askonalueelta arkipäivisin. Vuokra-aika on 1 vrk. Haku- ja palautusaika ovat joustavia, mutta syytä sopia ennakkoon, jotta vuokrauspalvelu tietää olla paikalla. Vuokrauspalvelu ei ole paikalla lauantaisin eikä sunnuntaisin. Kuitenkin myös viikonloppuvuokraus pe-ma on mahdollinen 2 vuorokauden vuokrahinnalla. Lisämaksusta voit myös tilata skiket haluamaasi osoitteeseen Lahden alueella, maksimi 30 minuutin päähän Lahden keskustasta. Toimitamme ne maksusta esimerkiksi Lahden Urheilukeskukseen tai vuokramökillesi. Toimituksen voit varata tämän varauksen yhteydessä - valitse ensin haluamasi määrä skike-luistimia niin pääset valitsemaan toimituksen varauksen seuraavassa vaiheessa. Yksi toimitusmaksu riittää koko varauksellesi, vaikka järjestelmä ehdottaakin maksua joka parille.

Varaus- ja peruutusehdot:
Varaus on tehtävä vuorokautta ennen ja veloitukseton peruutus samoin. Jos peruutus tapahtuu myöhemmin kuin vuorokautta ennen, voi maksetun vuokrauksen käyttää toisena ajankohtana. Uusi ajankohta vuokravälineen hakuun sovitaan yhdessä palveluntarjoajan kanssa.

Näytä lisää

Osta nyt - valitse päivä ja tuote

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Etäisyys: 890 metriä
Tervetuloa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle! Hienot hetket eivät ole sattumaa Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Meillä "kestiystävällisyyttä" on tarjoiltu aina, jo 1890-luvulta asti, jolloin tarinamme alkaa. Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaistamme. Hän ei suinkaan ole ainoa meillä käynyt arvovieras. Olemme majoittaneet niin Ruotsin kuninkaita, Suomen presidenttejä ja muita arvovieraita. Toivomme, että saamme majoittaa myös teidät!
Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 7,8 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 8,6 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Build: 14.4.2021 11:03:12, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-7683.cbischannel-23849.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails