Template

Näytä kohteita

Manhattan Steak House

Osoite: Vapaudenkatu 22, Kauppakeskus Trio, 15140 Lahti Näytä kartta

Osoite: Vapaudenkatu 22, Kauppakeskus Trio, 15140 Lahti

Suomessa jo vuodesta 1986 toimineet Manhattan-ravintolat tunnetaan herkullisista pihveistään ja edullisista hinnoistaan.

Ravintola soveltuu myös yksityistilaisuuksiin. Ravintolasta löytyy tilava ja viihtyisä ravintolasali, jossa on jopa 230 asiakaspaikkaa. Ruoka saadaan valmistettua nopeasti isommallekin porukalle, joten kiireisetkin ryhmät voivat nauttia Manhattan Steak House:ssa.

Näytä lisää

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Hostellit ja erikoiskohteet

Capitano | AVANO OY

Etäisyys: 2,4 km
Capitanon moderni huoneisto sijaitsee 5. kerroksessa Lahden Ruoriniemen alueella, vain 50 metrin päässä Vesijärveltä. Huoneistoon kuuluu täysin varusteltu keittiö, sauna ja parveke järvinäköalalla, yksi makuuhuone.
Majoitus

Scandic Lahti

Etäisyys: 782 metriä
Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista. Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa (avoinna ma-la). Hotelli tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja uima-allasta. Pysäköinti onnistuu kätevästi hotellin omalla ulkopysäköintialueella.
Hotellit

Forenom Lahti Keskusta Aparthotel

Etäisyys: 187 metriä
Forenom Lahti Keskusta Aparthotel sijaitsee Lahden ydinkeskustassa torin laidalla.