Template

Näytä kohteita

Pyhäniemen Kartano

Osoite: Rantatie 708, 16730 Hollola Näytä kartta

Osoite: Rantatie 708, 16730 Hollola

Pyhäniemen Kartano on taide- ja kulttuurikartano, joka on tuttu myös laajoine puutarhoineen monista suomifilmeistä. Kulttuurihistoriallisesti Pyhäniemen Kartano Suomen arvokkaimpia kartanomiljöitä.

Vuosisadan vaihteen herraskartanotunnelman voi aistia empiretyylisessä kartanossa, jota kehystää kaunis englantilaistyylinen puutarha ja lehtomaisema Vesijärven rannalla.

Kiehtovan historiansa lisäksi Pyhäniemen kartano on tullut tunnetuksi viime vuosikymmeninä ennen kaikkea taidekartanona. Historiallisessa kartanomiljöössä järjestetään korkeatasoinen nykytaiteen kesänäyttely ja ainutlaatuisia konsertteja. Kesäkauden aikana taidenäyttelyvieraita palvelee kavaljeerirakennuksessa sijaitseva kesäkahvila Joku.

Kartanossa on mahdollista järjestää yksityisiä juhlatilaisuuksia ympäri vuoden. Kartanon tilat soveltuvat erityisen hyvin korkeatasoisille hääjuhlille.

Show more

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Rannantupa (FI6110.602.1)

Etäisyys: 4,9 km
Puu-/ hirsirakenteinen mökki Vesijärven rannalla, Lahdesta 12 km luoteeseen.
Mökit

Mopitupa (FI6110.601.1)

Etäisyys: 4,8 km
Pyöröhirsimökki Vesijärven rannalla, Lahdesta 12 km luoteeseen.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 5,1 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.