Template

Näytä kohteita

Puuarkkitehtuuripuisto | Valotaideteos

Näytä kartta

Ensimmäisenä kohteena puuarkkitehtuuripuistoon valmistui Kengo Kuman suunnittelema valotaidekatos, jolla on myös käytännön funktio taksikatoksena Sibeliustalon kävijöille.

Suunnittelija: Kengo Kuma
Valmistunut: 2005

Ritilämäinen katos on tehty kapeista puulankuista, joiden läpi valo siivilöityy muuttaen katoksen valoja ja varjoja päiväsaikaan. Kiinnityksiin ja sadevesiputkiin on käytetty terästä ja katosta suojaa akryylilevy. Illalla katos on valaistu altapäin tulevilla led-valoilla, jotka vaihtuessaan luovat kuvan revontulten leikistä. Teoksen rakensivat koulutuskeskus Salpauksen oppilaat.

Näytä lisää

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Scandic Lahti

Etäisyys: 1,9 km
Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista. Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa (avoinna ma-la). Hotelli tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja uima-allasta. Pysäköinti onnistuu kätevästi hotellin omalla ulkopysäköintialueella.
Hostellit ja erikoiskohteet

Capitano | AVANO OY

Etäisyys: 1,2 km
Capitanon moderni huoneisto sijaitsee 5. kerroksessa Lahden Ruoriniemen alueella, vain 50 metrin päässä Vesijärveltä. Huoneistoon kuuluu täysin varusteltu keittiö, sauna ja parveke järvinäköalalla, yksi makuuhuone.
Hotellit

Forenom Lahti Keskusta Aparthotel

Etäisyys: 1,2 km
Forenom Lahti Keskusta Aparthotel sijaitsee Lahden ydinkeskustassa torin laidalla.