Template

Näytä kohteita

Kesänäyttely: Villa Roosa - vanha huopatossutehdas

Osoite: Käkelänraitti 4, 16300 Orimattila Näytä kartta

Osoite: Käkelänraitti 4, 16300 Orimattila

Villa Roosa tarjoaa elämykselliset nykytaiteen kesänäyttelyt tunnelmallisessa tehdasmiljöössä. Entisen tehdasrakennuksen kolmessa kerroksessa on esillä maalauksia, grafiikkaa, valokuvataidetta, veistoksia, installaatioita ja tekstiilitaidetta. Kesäkahvila ja myymälä ovat avoinna näyttelyaikoina.

Villa Roosan viimeisen, järjestyksessään 10. nykytaiteen kesänäyttely on nimeltään ”Maailma on toinen” ja sen teemana on muutos.

Idyllinen kesäkahvila tarjoaa itsetehtyjä herkullisia kakkuja, rapeita toasteja ja meheviä piiraita aromikkaiden erikoiskahvien kanssa.

Näyttelyputiikista oivaltavia käsityötuotteita, designia suomalaisilta pienyrittäjiltä sekä laaja valikoima taidekirjoja ja laadukasta kotimaista grafiikkaa.

Show more

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Scandic Lahti

Etäisyys: 20,3 km
Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista. Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa. Hotelli tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja uima-allasta. Pysäköinti onnistuu kätevästi hotellin omalla ulkopysäköintialueella.
Hostellit ja erikoiskohteet

Pikkutalo Orimattilassa | Piha- ja Vihertyösuunnittelu Grönblom

Etäisyys: 3,3 km
Erillinen pikkutalo pihapiirissä, 45 m2 + parvi 8 m2.
Majoitus

Töyrylän kartano

Etäisyys: 19,3 km
Töyrylän kartanohotelli on ylellinen majoitus-, juhla- ja kokouspaikka Artjärvellä; noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja 30 minuuttia Lahdesta Itä-Uudenmaan ja Päijät-Hämeen rajalla.