Template

Näytä kohteita

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Osoite: Aleksanterinkatu 14, 15110 Lahti Näytä kartta

Osoite: Aleksanterinkatu 14, 15110 Lahti

Perinteikäs hotelli pääkadun varrella. Superior-tason huoneet ovat oiva majoitusvaihtoehto vaativampaan makuun! Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone keskellä kaupunkia palvelee asiakkaitaan laajalla majoitus-, kokous- ja bankettitarjonnalla.

Hotellin ravintola Trattoria Seurahuone tarjoaa herkkuja Italiasta ja Bar & Bistrossa voi nauttia pientä syötävää ja maukasta juotavaa aamusta iltaan. Löytyypä hotellista myös katettu Piazza, jossa toimii kesäisin tunnelmallinen kesäterassi Pihatto. Asiakkaiden käyttöön tarjotaan muun muassa kuntohuone ja sauna, lisäksi asiakkailla on mahdollisuus tutustua Lahteen Seurahuoneen Jopolla. Pysäköinti onnistuu hotellin yhteydestä löytyvässä autotallissa.
Kokouspalvelut:
Tilat on varustettu laadukkaalla tekniikalla ja kokoustarjoilut takaavat päivän onnistumisen aamusta iltaan. Lahden Seurahuoneen kokoustilat muuntautuvat erilaisiin tarkoituksiin, aina pienistä 10 hengen kokouksista isompiin 200 hengen tilaisuuksiin.

Show more

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Hotellit

Forenom Lahti Keskusta Aparthotel

Etäisyys: 323 metriä
Forenom Lahti Keskusta Aparthotel sijaitsee Lahden ydinkeskustassa torin laidalla.
Hostellit ja erikoiskohteet

Capitano | AVANO OY

Etäisyys: 2,6 km
Capitanon moderni huoneisto sijaitsee 5. kerroksessa Lahden Ruoriniemen alueella, vain 50 metrin päässä Vesijärveltä. Huoneistoon kuuluu täysin varusteltu keittiö, sauna ja parveke järvinäköalalla, yksi makuuhuone.
Majoitus

Scandic Lahti

Etäisyys: 536 metriä
Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista. Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa. Hotelli tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja uima-allasta. Pysäköinti onnistuu kätevästi hotellin omalla ulkopysäköintialueella.