Template

Olut- ja seurusteluravintola Teerenpeli

Osoite: Vapaudenkatu 20, 15140 Lahti Näytä kartta

Osoite: Vapaudenkatu 20, 15140 Lahti

Teerenpeli on Lahden ydinkeskustassa sijaitseva persoonallinen ja viihtyisä olut- ja seurusteluravintola, joka tunnetaan maistuvista oman panimon oluista ja siidereistä, tislaamon palkituista viskeistä ja gineistä, iloisesta ilmapiiristä sekä laadukkaasta palvelusta.
Myös nälän yllättäessä TeerenDeli -listalta löytyvillä herkuilla voi sammuttaa isommankin nälän, sillä tarjolla on legendaarista herkkukerrosleipää Sulamia, salaattia ja muita naposteltavia. Suosittelemme syömään yölläkin, sillä keittiö on auki pilkkuun asti.

Teerenpelissä voit sammuttaa janon ja viihtyä joka päivä rennossa tunnelmassa, viikonloppuisin jopa 04:ään asti!

Näytä lisää

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Messiläntupa | Jarvin Oy

Etäisyys: 6,2 km
Mukavat Messilän rinnemökit tarjoavat hauskaa majoitusta ja tekemistä koko perheelle vuoden ympäri. Talvisin laskettelukeskus ja kesäisin vilkas satama palveluineen pitävät huolta siitä, ettei kukaan lomailija pääse tylsistymään.
Majoitus

Scandic Lahti

Etäisyys: 639 metriä
Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista. Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa (avoinna ma-la). Hotelli tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja uima-allasta. Pysäköinti onnistuu kätevästi hotellin omalla ulkopysäköintialueella. Hotellista löytyy muutama lemmikkihuone, joista veloitetaan lisämaksu 20€ / huone.
Hostellit ja erikoiskohteet

Capitano | AVANO OY

Etäisyys: 2,5 km
Capitanon moderni huoneisto sijaitsee 5. kerroksessa Lahden Ruoriniemen alueella, vain 50 metrin päässä Vesijärveltä. Huoneistoon kuuluu täysin varusteltu keittiö, sauna ja parveke järvinäköalalla, yksi makuuhuone.