Template

Näytä kohteita

Taitokeskus Velma

Osoite: Vesijärvenkatu 19, 15140 Lahti Näytä kartta

Osoite: Vesijärvenkatu 19, 15140 Lahti

Taitokeskuksen suuret näyteikkunat avautuvat kahdelle vilkkaalle liikekadulle ja luovat upeat puitteet käsityökulttuurin eri osaamisalueiden esittelyyn. Taitokeskus Velmassa on myös myymälä, josta voi ostaa ihania käsityötarvikkeita. Valikoimaan kuuluvat mm. hyvä valikoima huovuttamiseen sopivia kotimaisia villoja, hahtuvia ja hahtuvalankoja. Lisäksi järjestämme kädentaitoihin liittyviä kursseja ja pajoja aikuisille sekä lapsille.

Taitokeskus Velmassa on myymälä, josta voi ostaa ihania käsityötarvikkeita. Valikoimaan kuuluvat mm. hyvä valikoima huovuttamiseen sopivia kotimaisia villoja, hahtuvia ja hahtuvalankoja. Lisäksi taitokeskuksessa järjestetään kädentaitoihin liittyviä kursseja ja pajoja aikuisille sekä lapsille.

Show more

Lähellä olevia majoituksia

Hostellit ja erikoiskohteet

Capitano | AVANO OY

Etäisyys: 2,3 km
Capitanon moderni huoneisto sijaitsee 5. kerroksessa Lahden Ruoriniemen alueella, vain 50 metrin päässä Vesijärveltä. Huoneistoon kuuluu täysin varusteltu keittiö, sauna ja parveke järvinäköalalla, yksi makuuhuone.
Hotellit

Forenom Lahti Keskusta Aparthotel

Etäisyys: 529 metriä
Forenom Lahti Keskusta Aparthotel sijaitsee Lahden ydinkeskustassa torin laidalla.
Majoitus

Scandic Lahti

Etäisyys: 889 metriä
Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista. Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa. Hotelli tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja uima-allasta. Pysäköinti onnistuu kätevästi hotellin omalla ulkopysäköintialueella.