Template

Näytä kohteita

Samba Maracana

Osoite: Moisionkatu 6, 3.kerros, 15100 Lahti Näytä kartta

Osoite: Moisionkatu 6, 3.kerros, 15100 Lahti

Esiinnymme monenlaisissa tilaisuuksissa, esimerkiksi ravintoloissa, yritysten juhlissa, laivoilla, messuilla ja festivaaleilla. Pienin keikkaileva kokoonpano on 3 tanssijaa ja 3 soittajaa. Esitysten määrä iltaa kohden on yleensä yhdestä kolmeen, yhden esityksen kesto on 10-15 minuuttia.

Sambashow voidaan räätälöidä juuri mieleiseksesi - ota yhteyttä ja tiedustele rohkeasti lisää! Jätäthän yhteydenottopyynnön hyvissä ajoin ennen aiottua tapahtuma-ajankohtaa!

Show more

Lähellä olevia majoituksia

Hostellit ja erikoiskohteet

Capitano | AVANO OY

Etäisyys: 3,4 km
Capitanon moderni huoneisto sijaitsee 5. kerroksessa Lahden Ruoriniemen alueella, vain 50 metrin päässä Vesijärveltä. Huoneistoon kuuluu täysin varusteltu keittiö, sauna ja parveke järvinäköalalla, yksi makuuhuone.
Hotellit

Forenom Lahti Keskusta Aparthotel

Etäisyys: 1,1 km
Forenom Lahti Keskusta Aparthotel sijaitsee Lahden ydinkeskustassa torin laidalla.
Majoitus

Scandic Lahti

Etäisyys: 380 metriä
Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista. Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa. Hotelli tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja uima-allasta. Pysäköinti onnistuu kätevästi hotellin omalla ulkopysäköintialueella.