Template

Näytä kohteita

Soisalmensuo ja Kinnari

Näytä kartta

Soisalmensuon ja Kinnarin luonnonsuojelualueet sijaitsevat Iso-Tiilijärven rannan itäpuolella. Aluetta ympäröivät hyvät ulkoilureitit, ja luonnonsuojelualue on selvästi merkitty. Suoalueen läpi kulkee pitkospuut, joita pitkin pääsee ihastelemaan kaunista suomaisemaa.

Tiilijärven eteläpäässä pitkospuiden alkupään vieressä on infotaulu, samoin suoaleen toisessa päässä. Suoalueen läpi kulkee Hollola 2003 ympäristöyhdistyksen talkootyönä tekemät pitkospuut, joita pitkin pääsee ihastelemaan suon upeita maisemia. Alueella kulkee myös lukuisia polkuja. Koko suojelualueen pinta-ala yhteensä on noin 34 hehtaaria.

Kulkuyhteydet:
Alueelle on hyvät kulkuyhteydet jalan, pyörällä, autolla tai bussilla kuljettaessa. Autoille on hyvä pysäköintialue aivan Iso-Tiilijärven etelärannan tuntumassa. Busseilla 4A , 4B tai 3 pääsee kätevästi Terveystielle tai Tiilijärventielle, josta on noin kilometrin kävelymatka suojelualueelle. Katso Lahden Seudun Liikenteen sivuilta ajankohtaiset linjatiedot.

Näytä lisää

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Kerttula | Jarvin Oy

Etäisyys: 3 km
Kerttula on kodikas ja avara mökki, joka sijaitsee rauhallisessa paikassa Vesijärven rannalla. Mökille ajaa Lahdesta vain 20 minuuttia ja mökin varustelussa on mietitty lomailijoita.
Mökit

Villa Aleksi | Jarvin Oy

Etäisyys: 2,9 km
Villa Aleksi on tilava Mammuttihirren pyöröhirsihuvila, ja tänne mahtuu helposti isompikin seurue lomailemaan ja rentoutumaan kaupungin vilinästä.
Mökit

Messiläntupa | Jarvin Oy

Etäisyys: 2,9 km
Mukavat Messilän rinnemökit tarjoavat hauskaa majoitusta ja tekemistä koko perheelle vuoden ympäri. Talvisin laskettelukeskus ja kesäisin vilkas satama palveluineen pitävät huolta siitä, ettei kukaan lomailija pääse tylsistymään.