Template

Näytä kohteita

Lammin luontopolku

Näytä kartta

Lammin luontopolku, syksyllä 2002 valmistunut 3 kilometrin luontopolku. Polku kulkee Lamminsuon sivuitse ja nousee n. 90 metriä korkealle Lamminkalliolle, josta on hienot näköalat ympäri Artjärveä. Polun varrella on alueen kasvistosta ja linnustosta kertovia tauluja. Lamminpolun laavulta jatkuu merkitty patikkareitti Rajasuolle. Reitin edestakainen pituus on n. 6 kilometriä. Lamminpolulla laavu ja nuotiopaikka. Rajasuonpolulla laavu ja nuotiopaikka sekä varattava tupa (varaus: Artjärven Eränkävijät ry).

Näytä lisää

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Scandic Lahti

Etäisyys: 36,4 km
Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista. Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa (avoinna ma-la). Hotelli tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja uima-allasta. Pysäköinti onnistuu kätevästi hotellin omalla ulkopysäköintialueella.
Mökit

Kuusitupa | Lomakivi

Etäisyys: 23,9 km
Neljän makuuhuoneen lomamökki 10+2 hengelle maatilalla Iitissä. Lomakiven mökit ovat tasokkaita hirsitaloja maatilan yhteydessä Iitin Radansuussa. Majoitustilaa on noin 40 vieraalle ympäri vuoden. Hintaan sisältyy liinavaatteet ja loppusiivous.
Majoitus

Töyrylän kartano

Etäisyys: 2 km
Töyrylän kartanohotelli on ylellinen majoitus-, juhla- ja kokouspaikka Artjärvellä; noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja 30 minuuttia Lahdesta Itä-Uudenmaan ja Päijät-Hämeen rajalla.