Template

Näytä kohteita

Tönnön luontopolku

Näytä kartta

Tönnön luontopolku kulkee Porvoonjoen rannoilta Tönnön harjualueelle. Maasto reitin varrella on vaihtelevaa ja sen nähtävyyksiin kuuluu jääkauden muodostama muinaisranta.

Reitin pituus on 3 kilometriä ja sen aloituspisteessä on infotaulu. Reitin varrella luontotyyppi ehtii vaihtua lehdosta harjujen kuivahkoon kangasmetsään. Nähtävyyksiin kuuluu myös jääkauden muodostama muinaisranta. Luontopolun läheisyydessä sijaitsee myös Tönnön silta, joka on Suomen ensimmäinen teräsbetonisilta. Se on valmistunut vuonna 1911.

Näytä lisää

Lähellä olevia majoituksia

Hotellit

Forenom Lahti Keskusta Aparthotel

Etäisyys: 20,6 km
Forenom Lahti Keskusta Aparthotel sijaitsee Lahden ydinkeskustassa torin laidalla.
Majoitus

Scandic Lahti

Etäisyys: 19,9 km
Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista. Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa (avoinna ma-la). Hotelli tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja uima-allasta. Pysäköinti onnistuu kätevästi hotellin omalla ulkopysäköintialueella.
Majoitus

Töyrylän kartano

Etäisyys: 22,9 km
Töyrylän kartanohotelli on ylellinen majoitus-, juhla- ja kokouspaikka Artjärvellä; noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja 30 minuuttia Lahdesta Itä-Uudenmaan ja Päijät-Hämeen rajalla.