Template

Näytä kohteita

Lahden matkustajasatama - lahtelaisten kesäolohuone

Osoite: Satamakatu, 15140 Lahti Näytä kartta

Osoite: Satamakatu, 15140 Lahti

Lahden matkustajasatamassa on mukava viettää kesäpäivää. Sataman ravintolat, laivaravintolat ja kahvilat terasseineen ovat ihan must Lahden kävijälle. Miltä kuulostaisi vaikkapa paikallisen Teerenpeli-panimon olut Sulami-leivän kera tai mahtavan kokoinen korvapuusti entiseen juna-asemarakennukseen sisustetussa Kahvila Karirannassa. Tai pehmikset jäätelolaivan kannella?

Lahden matkustajasatama sijaitsee vain 10-15 minuutin kävelymatkan päässä keskustasta. Satama-aluella on ravintoloiden lisäksi Pro Puu-keskus gallerioineen ja design-myymälöineen, Ulpukka käsityömyymälä ja Sibeliustalo. Modernia puuarkkitehtuuria pääsee Sibeliustalon lisäksi ihailemaan myös sataman ympäristöön levittäytyvässä Puuarkkitehtuuripuistossa - käy vaikka kahveilla upean Pianopalviljongin terassilla.

Satamasta lähtee myös useita erilaisia järviristeilyitä. Voit valita lyhyen lounasristeilyn, iltaristeilyn Vääksyn kanavalle tai matkata kahden kanavan kautta Heinolaan asti.

Satama ei nuku unta talvellakaan. Esimerkiksi Kahvila Kariranta, Pro Puu ja Sibeliustalo pitävät ovensa auki ympäri vuoden. Ja kun järven jäät vahvistuvat, jäälle aurataan kilometrien pituinen luistinrata ja latuja. Lenkin jälkeen voit lämmitellä kuumalla kaakaolla jääterassilla.

Show more

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Scandic Lahti

Etäisyys: 1,8 km
Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista. Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa. Hotelli tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja uima-allasta. Pysäköinti onnistuu kätevästi hotellin omalla ulkopysäköintialueella.
Hotellit

Forenom Lahti Keskusta Aparthotel

Etäisyys: 1,1 km
Forenom Lahti Keskusta Aparthotel sijaitsee Lahden ydinkeskustassa torin laidalla.
Hostellit ja erikoiskohteet

Capitano | AVANO OY

Etäisyys: 1,2 km
Capitanon moderni huoneisto sijaitsee 5. kerroksessa Lahden Ruoriniemen alueella, vain 50 metrin päässä Vesijärveltä. Huoneistoon kuuluu täysin varusteltu keittiö, sauna ja parveke järvinäköalalla, yksi makuuhuone.