Template

Näytä kohteita

Päiväretki | Aittojen aarteita

Näytä kartta

Nastolan kaunis ja monimuotoinen luonto Salpausselän harjuineen, lukuisine järvineen ja metsineen on jo nähtävyys. Tämän retken aikana pääset Kaivolan perinnetilalle ihastelemaan Willa Fanttia, josta löytyy yli 10 000 erilaista norsuhahmoa kaikissa eri muodoissa, mitä maailmasta löytyy! Vierailemme myös Villähteen Leivällä, nappaamme matkaan lämpimäiset ja ostoksia voi jatkaa Luhdan outlet myymälässä.
Lounas nautitaan Liikuntakeskus Pajulahden lounaspöydästä.

Saat Lahti Regionista valmiin aikataulutetun retkiohjelman, mutta voit myös muokata retkestä mieleisesi - tässä muutamia vinkkejä:

Kahvit voidaan nauttia myös Kaivolan perinnetilalla.
Pikku-Kukkasen rannalla sijaitsevan Taidekeskus Taarastin salit ja kahvio täyttyvät joka vuosi uusilla näyttelyillä ja se houkuttelee tuhansittain taiteenystäviä vieraakseen.

alk. 45,00€/ hlö

Retken hinta on voimassa minimi 30 hengen ryhmille ja sisältää opastukset, sisäänpääsymaksut sekä kahvin ja lounaan. Kysy tarjousta eri kokoisille ryhmille!

Show more

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Hostellit ja erikoiskohteet

Capitano | AVANO OY

Etäisyys: 2,3 km
Capitanon moderni huoneisto sijaitsee 5. kerroksessa Lahden Ruoriniemen alueella, vain 50 metrin päässä Vesijärveltä. Huoneistoon kuuluu täysin varusteltu keittiö, sauna ja parveke järvinäköalalla, yksi makuuhuone.
Majoitus

Scandic Lahti

Etäisyys: 3,3 km
Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista. Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa. Hotelli tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja uima-allasta. Pysäköinti onnistuu kätevästi hotellin omalla ulkopysäköintialueella.
Hotellit

Forenom Lahti Keskusta Aparthotel

Etäisyys: 2,9 km
Forenom Lahti Keskusta Aparthotel sijaitsee Lahden ydinkeskustassa torin laidalla.