Template

Näytä kohteita

Opas Päivi Oksanen

Näytä kartta

Opastuskielet: suomi, englanti

Erityisosaaminen: Kestävä kehitys, ympäristö ja tekniikka; arkkitehtuuri ja julkinen taide; Lahden hautausmaat; Sotilaslääketieteen museo

Toimin teknisenä oppaana mm. Päijät-Hämeen jätehuollon Kujalan jätekeskuksessa ja Kymijärven voimalaitoksella kertoen Lahden seudun ympäristöosaamisesta. Kestävä kehitys –teemalla löytyy paljon nähtävää ja koettavaa Lahden seudulla uusiotuotteista kierrätyspolttoaineeseen.

Hennalassa pääsette tutustumaan sotilaslääketieteen historiaan. Opastetulla kierroksella historia herää eloon ja kuulette tarinoita vuosien takaa. Tämä museo ei jätä kylmäksi ketään; loistava kohde vauvasta vaariin, niin koululaisille, perheille kuin työpaikkaryhmillekin. Facebook: Hennalan Museot.

Lahtea voi nähdä ja kokea kävellen tai bussilla kiinnostuksenne mukaan. Syntyperäisenä lahtelaisena minun on helppo elävöittää opastustani paikallisilla tarinoilla Lahden menneisyydestä, nykypäivästä ja tulevaisuudesta.

Ota yhteyttä ja keskustellaan, mikä olisi sinulle ja ryhmällesi paras tapa tutustua Lahden seutuun.

Show more

Lisätietoja

  • Puhelinnumero
    +358 50 3757 334/Päivi Oksanen
  • Puhelinnumero
    +358 50 3757 334/ Päivi Oksanen
  • Sähköposti

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Scandic Lahti

Etäisyys: 1,1 km
Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista. Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa. Hotelli tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja uima-allasta. Pysäköinti onnistuu kätevästi hotellin omalla ulkopysäköintialueella.
Hotellit

Forenom Lahti Keskusta Aparthotel

Etäisyys: 1,1 km
Forenom Lahti Keskusta Aparthotel sijaitsee Lahden ydinkeskustassa torin laidalla.
Hostellit ja erikoiskohteet

Capitano | AVANO OY

Etäisyys: 2,9 km
Capitanon moderni huoneisto sijaitsee 5. kerroksessa Lahden Ruoriniemen alueella, vain 50 metrin päässä Vesijärveltä. Huoneistoon kuuluu täysin varusteltu keittiö, sauna ja parveke järvinäköalalla, yksi makuuhuone.