Template

Näytä kohteita

Retki- /matkaluistelu | Fenix Ohjelmapalvelut Oy

Osoite: Askonkatu 13 A, 2 krs., 15101 Lahti Näytä kartta

Osoite: Askonkatu 13 A, 2 krs., 15101 Lahti

Fenix Ohjelmapalvelut Oy on Siipesi Seikkailuun, kun kaipaat laadukasta, elämyksellistä ohjelmaa ryhmällenne.
Tavoitteenamme on tehdä päivästänne ikimuistoinen ja onnistunut kokonaisuus. Emme pyri siis vain täyttämään odotuksianne - vaan ylittämään ne! Monipuoliseen palvelukokonaisuuteen sisältyy niin tapahtumatuotanto, luonto- ja kuntoliikunta, virkistyspäivät, kuntotestaukset ja personal training kuin viihteelliset iltaohjelmatkin. Meiltä saat raikkaan tuulahduksen monipuolisia aktiviteetteja sekä ohjaajat, joilla on hymy herkässä ja homma hanskassa.
Ammattitaidolla ja Suurella Sydämellä."

Vauhdin hurmaa järvenjäällä!
Yhdistettävissä tunnelmallinen nuotiohetki nokipannukahveineen ja tarjoiluineen. Aloitamme turvallisuus- ja tekniikkaohjeistuksella, aiempaa kokemusta ei tarvita.
Välineinä omiin kenkiin kiinnitettävät retkiluistimet.
Kesto 1-2 tuntia. (Sis ohjaus ja tarvittavat varusteet, ei sis. mahdollisia tarjoiluja, näistä sovimme ryhmäkohtaisesti)

Show more

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Scandic Lahti

Etäisyys: 986 metriä
Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista. Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa. Hotelli tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja uima-allasta. Pysäköinti onnistuu kätevästi hotellin omalla ulkopysäköintialueella.
Hotellit

Forenom Lahti Keskusta Aparthotel

Etäisyys: 1,5 km
Forenom Lahti Keskusta Aparthotel sijaitsee Lahden ydinkeskustassa torin laidalla.
Hostellit ja erikoiskohteet

Capitano | AVANO OY

Etäisyys: 3,6 km
Capitanon moderni huoneisto sijaitsee 5. kerroksessa Lahden Ruoriniemen alueella, vain 50 metrin päässä Vesijärveltä. Huoneistoon kuuluu täysin varusteltu keittiö, sauna ja parveke järvinäköalalla, yksi makuuhuone.