Template

Näytä kohteita

Liiku oikein -ohjelma | 4event

Osoite: Askonkatu 9 F, 4. krs , 15100 Lahti Näytä kartta

Osoite: Askonkatu 9 F, 4. krs , 15100 Lahti

Oikealla teholla liikkuminen tuntuu hyvältä ja innostaa liikkumaan jatkossakin. Liiku oikein -ohjelma kertoo, kuinka sinun tulisi liikkua tavoitteet ja lähtötaso huomioiden. Ohjelma koostuu hyvinvointivalmentajan luennosta ja liikunnasta.

Liikuntasuorituksen aikana henkilökohtaisilla asetuksilla varustettu sykemittari mittaa harjoituksen vaikutusta ja ohjaa liikkumaan oikeilla tehoilla. Lopuksi tehdään kehoa huoltava venyttely.

Näytä lisää

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Scandic Lahti

Etäisyys: 666 metriä
Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista. Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa (avoinna ma-la). Hotelli tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja uima-allasta. Pysäköinti onnistuu kätevästi hotellin omalla ulkopysäköintialueella.
Hostellit ja erikoiskohteet

Capitano | AVANO OY

Etäisyys: 3,5 km
Capitanon moderni huoneisto sijaitsee 5. kerroksessa Lahden Ruoriniemen alueella, vain 50 metrin päässä Vesijärveltä. Huoneistoon kuuluu täysin varusteltu keittiö, sauna ja parveke järvinäköalalla, yksi makuuhuone.
Hotellit

Forenom Lahti Keskusta Aparthotel

Etäisyys: 1,2 km
Forenom Lahti Keskusta Aparthotel sijaitsee Lahden ydinkeskustassa torin laidalla.