Template

Näytä kohteita

Kesäinen vaihtoehto SUP-melonta | Kitetirri

Näytä kartta

Päijät-Hämeen vesistöt kutsuvat liikkumaan suppaillen. Suppailu on rentoa. Nauti luonnosta ja vietä todellista omaa aikaa nauttien kesäilloista. Kitetirrin toimipisteeltä Pikku-Veskun puistosta saat parhaat opit ja voit vuokrata pieneen tilaan menevän pumpattavan laudan.

Järjestämme myös opastettuja retkiä Päijänteellä, Vesijärvellä sekä suojaisissa pienemmissä vesistöissä.

UUTUUS - perhelauta 2:lle aikuiselle sekä 2:lle lapselle.

Kalustossamme paljon tukevia nykyaikaisia suplautoja, säädettävät melat, karkuremmit sekä kelluntaliivit. Myös lasten meloja ja kelluntaliivejä saatavilla. Meillä käy junnuryhmiä ja suppailu on myös oikein suosittu tyttöjen polttariohjelma.

Tule viihtymään kanssamme, pidämme Sinusta huolta!

Näytä lisää

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Hostellit ja erikoiskohteet

Capitano | AVANO OY

Etäisyys: 1,8 km
Capitanon moderni huoneisto sijaitsee 5. kerroksessa Lahden Ruoriniemen alueella, vain 50 metrin päässä Vesijärveltä. Huoneistoon kuuluu täysin varusteltu keittiö, sauna ja parveke järvinäköalalla, yksi makuuhuone.
Mökit

Messiläntupa | Jarvin Oy

Etäisyys: 5,2 km
Mukavat Messilän rinnemökit tarjoavat hauskaa majoitusta ja tekemistä koko perheelle vuoden ympäri. Talvisin laskettelukeskus ja kesäisin vilkas satama palveluineen pitävät huolta siitä, ettei kukaan lomailija pääse tylsistymään.
Majoitus

Scandic Lahti

Etäisyys: 1,4 km
Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista. Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa (avoinna ma-la). Hotelli tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja uima-allasta. Pysäköinti onnistuu kätevästi hotellin omalla ulkopysäköintialueella. Hotellista löytyy muutama lemmikkihuone, joista veloitetaan lisämaksu 20€ / huone.