Template

Näytä kohteita

Nuorisoseurantalo Pyrylä

Osoite: Villähteentie 333, 15540 Villähde Näytä kartta

Osoite: Villähteentie 333, 15540 Villähde

Nuorisoseurantalo Pyrylä tarjoaa käyttöösi laadukkaasti kunnostetut valoisat juhlatilat, joissa on ilmastointi. Pöytä- ja istumapaikkoja on n. 180 henkilölle. Kesällä on myös telttatilaa saatavissa. Uudenaikaiset keittiötilat ja kylmätiski mahdollistavat sujuvan tarjoilun sekä ruokien säilyvyyden hellesäällä. Käytössä liesi, tiskikone ja kylmäkalusteet (suurkeittiökoneet).

Ruokailu ja kahviastiastot ovat vuokrattavissa 150 henkilölle 50 astiaston vaunuissa.
Valkoiset, talon pöytiin mitoitetut pöytäliinat ovat vuokrattavissa erikseen.

Kalustoa (tuoleja, astioita, pöytiä, liinoja ym.) vuokrataan myös talon ulkopuolelle silloin, kun niitä ei ole varattu Pyrylän omaan käyttöön.

Näytä lisää

Lähellä olevia majoituksia

Mökit

Villa Taivaanranta

Etäisyys: 10,3 km
Huvila sijaitsee aurinkoisella tontilla Kivijärven rannan tuntumassa. Taivaanrannassa lomailet arjen yläpuolella korkeasti varustellussa huvilassa. Majoituspaikat 8+2 hengelle, 95 m².
Majoitus

Scandic Lahti

Etäisyys: 10,5 km
Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista. Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa (avoinna ma-la). Hotelli tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja uima-allasta. Pysäköinti onnistuu kätevästi hotellin omalla ulkopysäköintialueella.
Hotellit

Forenom Lahti Keskusta Aparthotel

Etäisyys: 11 km
Forenom Lahti Keskusta Aparthotel sijaitsee Lahden ydinkeskustassa torin laidalla.