Template

Näytä kohteita

Kalevi Aho -sali

Osoite: Hämeenkatu 4, 15110 Lahti Näytä kartta

Osoite: Hämeenkatu 4, 15110 Lahti

Lahden musiikkiopiston Kalevi Aho -sali on 225-paikkainen kamarimusiikkisali, joka on suunniteltu konserttien lisäksi myös kokousten pitopaikaksi. Sali on lyhyessä ajassa tullut varsin tunnetuksi ja toimii tällä hetkellä yhtenä merkittävänä musiikkielämän foorumina Lahdessa.

Sinfonia Lahti järjestää salissa säännöllisesti kamarimusiikkikonsertteja ja monet lahtelaiset musiikkitahot, kuten kuorot, orkesterit ja harrastajaryhmät ovat järjestäneet siellä konsertteja ja muita tapahtumia.

Kalevi Aho -sali sijaitsee aivan Lahden keskustassa, Hämeenkatu 4:ssä. Rakennus on suojaisalla sisäpihalla, joten liikenteen melu ei juurikaan kantaudu saliin.

Salitekniikka

Näytä lisää

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Scandic Lahti

Etäisyys: 600 metriä
Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista. Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa (avoinna ma-la). Hotelli tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja uima-allasta. Pysäköinti onnistuu kätevästi hotellin omalla ulkopysäköintialueella.
Hotellit

Forenom Lahti Keskusta Aparthotel

Etäisyys: 165 metriä
Forenom Lahti Keskusta Aparthotel sijaitsee Lahden ydinkeskustassa torin laidalla.
Hostellit ja erikoiskohteet

Capitano | AVANO OY

Etäisyys: 2,5 km
Capitanon moderni huoneisto sijaitsee 5. kerroksessa Lahden Ruoriniemen alueella, vain 50 metrin päässä Vesijärveltä. Huoneistoon kuuluu täysin varusteltu keittiö, sauna ja parveke järvinäköalalla, yksi makuuhuone.