Template

Näytä kohteita

Helenan Kotileipomon Tori-Café

Osoite: Vapaudenkatu 7, 15110 Lahti Näytä kartta

Osoite: Vapaudenkatu 7, 15110 Lahti

Helenan Kotileipomoon jos mihin kannattaa suunnata torikahveille - Helenan possumunkit ovat koko Lahden kuuluja. Kahvin, virvokkeiden, lihapiirakoiden, possu,- ja rinkelimunkkien sekä pullien lisäksi tarjolla on terveellisempiä vaihtoehtoja. Kahvilasta löytyy salaattibaari ja smoothieita tuoreita hedelmiä ja marjoja käyttäen.Jäätelöbaariimme kuuluu irtojäätelöt, pehmis ja uutuutena koko Lahden alueella Frozen Yoghurt - annokset.

Helenan Kotileipomo toimii myös Lahden infopisteenä.

Näytä lisää

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Hostellit ja erikoiskohteet

Capitano | AVANO OY

Etäisyys: 2,4 km
Capitanon moderni huoneisto sijaitsee 5. kerroksessa Lahden Ruoriniemen alueella, vain 50 metrin päässä Vesijärveltä. Huoneistoon kuuluu täysin varusteltu keittiö, sauna ja parveke järvinäköalalla, yksi makuuhuone.
Majoitus

Scandic Lahti

Etäisyys: 715 metriä
Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista. Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa (avoinna ma-la). Hotelli tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja uima-allasta. Pysäköinti onnistuu kätevästi hotellin omalla ulkopysäköintialueella.
Hotellit

Forenom Lahti Keskusta Aparthotel

Etäisyys: 76 metriä
Forenom Lahti Keskusta Aparthotel sijaitsee Lahden ydinkeskustassa torin laidalla.