Template

Näytä kohteita

Helenan Kotileipomon Tori-Café

Osoite: Vapaudenkatu 7, 15110 Lahti Näytä kartta

Osoite: Vapaudenkatu 7, 15110 Lahti

Ajatuksenamme on pitää teema kahvilaa, joka toimisi Lahdessa tapahtuvien asioiden markkinointi kanavana. Kahvila toimisi myös Lahden info-pisteenä, markkinoiden kaikkia Lahden tapahtumia.

Kahvin, virvokkeiden, lihapiirakoiden, possu,- ja rinkelimunkkien sekä pullien lisäksi tarjolla on terveellisempiä vaihtoehtoja. Kahvilasta löytyy salaattibaari ja smoothieita tuoreita hedelmiä ja marjoja käyttäen.Jäätelöbaariimme kuuluu irtojäätelöt, pehmis ja uutuutena koko Lahden alueella Frozen Yoghurt - annokset.

Show more

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Scandic Lahti

Etäisyys: 715 metriä
Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista. Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa. Hotelli tarjoaa myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja uima-allasta. Pysäköinti onnistuu kätevästi hotellin omalla ulkopysäköintialueella.
Hostellit ja erikoiskohteet

Capitano | AVANO OY

Etäisyys: 2,4 km
Capitanon moderni huoneisto sijaitsee 5. kerroksessa Lahden Ruoriniemen alueella, vain 50 metrin päässä Vesijärveltä. Huoneistoon kuuluu täysin varusteltu keittiö, sauna ja parveke järvinäköalalla, yksi makuuhuone.
Hotellit

Forenom Lahti Keskusta Aparthotel

Etäisyys: 76 metriä
Forenom Lahti Keskusta Aparthotel sijaitsee Lahden ydinkeskustassa torin laidalla.