Template

Näytä kohteita

Orimattila Areena

Osoite: Kankaantie 13, 16300 Orimattila Näytä kartta

Osoite: Kankaantie 13, 16300 Orimattila

Orimattila Areena on tila erilaisten tapahtumien, messujen ja näyttelyiden käyttöön.
Orimattilan Areenan monikäyttöisyyttä lisäävät kaksi sisäänkäyntiä, hyvät sähköverkkoyhteydet ja se, että sisään voi ajaa vaikkapa rekalla.
Areenan välittömässä läheisyydessä sijatsee Megamyynti Areena -outlet ja satapaikkainen ravintolamaailma sekä 500 ilmaista parkkipaikkaa.
Vieressä sijatsee myös sauna ja neuvottelutila hänen – Sauna- ja kokoustilaan mahtuu sopivasti 15 henkilöä. Tarjoiltavan ruoan saa tilata meiltä, ja juomat voi tuoda itse, mikä säästää kustannuksia. Tiloissa voi järjestää kokouksia, perhejuhlia, koulutustilaisuuksia ja erilaisia illanistujaisia.

Tilan koko on 1000 m2, vapaa korkeus 6.4 metriä. Tilaan voi ajaa autolla, oven korkeus 4.5 m ja leveys 3.5 m.
Tilaan saadaan normaalihuonelämpötila. Tilan yhteydessä WC:t ja kahvila-/ravintolatilat, tilassa suuret sähköliittymät ja voimavirta.

Näytä lisää

Lisätietoja

Lähellä olevia majoituksia

Majoitus

Töyrylän kartano

Etäisyys: 22,1 km
Töyrylän kartanohotelli on ylellinen majoitus-, juhla- ja kokouspaikka Artjärvellä; noin tunnin ajomatkan päässä Helsingistä ja 30 minuuttia Lahdesta Itä-Uudenmaan ja Päijät-Hämeen rajalla.
Hotellit

Forenom Lahti Keskusta Aparthotel

Etäisyys: 20,8 km
Forenom Lahti Keskusta Aparthotel sijaitsee Lahden ydinkeskustassa torin laidalla.
Majoitus

Scandic Lahti

Etäisyys: 20,1 km
Scandic Lahti on täyden palvelun hotelli loistavien kulkuyhteyksien äärellä, Matkakeskuksen vieressä ja kävelymatkan päässä keskustan monipuolisista palveluista. Voit nauttia maistuvan aterian Scandic Lahti á la carte – ravintolassa (avoinna ma-la). Hotelli tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden käyttää kuntosalia, saunaa ja uima-allasta. Pysäköinti onnistuu kätevästi hotellin omalla ulkopysäköintialueella.